Στο πλευρό του Τεν Χαχ ο Τούχελ: «Κάποιες φορές ως προπονητής νιώθεις μοναξιά»

Τόμας Τούχελ

Στο πλευρό του Τεν Χαχ ο Τούχελ: «Κάποιες φορές ως προπονητής νιώθεις μοναξιά»

Δημήτρης Χούπης 13:11 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 13.12.2023

Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαχ για την κριτική που δέχεται, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, λέγοντας πως έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως καμιά φορά οι προπονητές νιώθουν μοναξιά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την κατηφόρα, αφού γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 0-1 στο Old Trafford, κάτι που σημαίνει ότι αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η χθεσινή (12/12) σε συνδυασμό με τη συντριβή από την Μπόρνμουθ το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) από την οποία έχασε με 0-3 πάλι εντός έδρας έχει φέρει τη σκληρή κριτική προς τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ.

Κάπως έτσι ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ μετά το παιχνίδι έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ολλανδό, λέγοντας πως δεν χρειάζεται τη συμβουλή του, αφού είναι αρκετά έμπειρος για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως καμιά φορά οι προπονητές νιώθουν μοναξιά. 

«Δεν χρειάζεται τη συμβουλή μου ή τη συμπόνια μου. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που μπορεί να το διαχειριστεί. Το περασμένο Σάββατο είχα μια κακή στιγμή (ήττα από την Άιντραχτ με 5-1). Καμιά φορά ως προπονητής νιώθεις μοναξιά», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού των Βαυαρών. 

Στη συνέχεια μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας πως είναι μεγάλος σύλλογος. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος, θυμηθείτε το. 

«Πενήντα λίρες, υπερβολή των Γκλέιζερς»: Τα παράπονα των οπαδών της Μπάγερν για την τιμή των εισιτηρίων στο «Ολντ Τράφορντ»
CHAMPIONS LEAGUE

08:52 - 13.12.2023

«Πενήντα λίρες, υπερβολή των Γκλέιζερς»: Τα παράπονα των οπαδών της Μπάγερν για την τιμή των εισιτηρίων στο «Ολντ Τράφορντ»

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για την τιμή των εισιτηρίων που πλήρωσαν στο «Ολντ Τράφορντ» για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όταν είδατε τον όμιλο, περιμένατε από αυτούς να κοντράρουν για την πρωτιά του ομίλου και να φτάσει στους «16». Αλλά από τη δική μου εμπειρία μπορώ να σας πω ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Μπορεί να φαίνεται εύκολος αλλά δεν είναι».