Σε συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για τον Φαν Ντε Μπέκ φέρεται να είναι η Αίντραχτ Φρανκφούρτης

Γαλανόπουλος - Φαν Ντε Μπεκ

i

©intime

Σε συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για τον Φαν Ντε Μπέκ φέρεται να είναι η Αίντραχτ Φρανκφούρτης

Γιάννης Λιβανός • 10:53 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 13.12.2023

Για τον δανεισμό του Φαν Ντε Μπέκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ σε όλη την ιστορία εμπλέκεται και η Χιρόνα.

Να πάρει δανεικό τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέκ από τη Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ μοιάζει έτοιμη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και προοδεύουν με σκοπό τον «γάμο» των δύο ομάδων και του παίκτη. 

Μέσα σ' όλα παρολ' αυτά φαίνεται να «μπαίνει σφήνα» και η Χιρόνα. Η Ισπανική ομάδα που διαπρέπει φέτος στη La Liga επιθυμεί και εκείνη να εντάξει στο δυναμικό της τον Ολλανδό μέσο και μάλιστα και αυτή ως δανεικό. Ωστόσο, στην παρούσα φάση οι συνθήκες του ντιλ μοιάζουν να μην είναι ευνοϊκές για τη Χιρόνα μιά και η προσφορά προς τη Γιουνάιτεντ μοιάζει όχι τόσο συμφέρουσα όσο αυτή της Άιντραχτ.

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ μεταγράφηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020 από τον Άγιαξ με σκοπό να καθιερωθεί στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί. Το συμβόλαιο του Φαν Ντε Μπεκ με την Αγγλική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2025 , οπότε αυτό το καλοκαίρι ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία να στεριώσει και παράλληλα να «πιάσει» στο Μάντσεστερ.

Έκτοτε με τη φανέλα της Αγγλικής ομάδας μετράει μόλις 62 εμφανίσεις και δύο γκολ. Φέτος ειδικά ο Ολλανδός μέσος  έχει καταγράψει μονάχα δύο εμφανίσεις και σίγουρα ο Τεν Χάχ αφού δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα θα ήθελε να πάει κάπου που να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.