Δεν θα ανανεώσει τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Ο Άντονι Μαρσιάλ

Δεν θα ανανεώσει τον Μαρσιάλ η Γιουνάιτεντ

Στέλιος Βαρδάκης • 15:30 - 11.12.2023

Το συμβόλαιο του Μαρσιάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και φαίνεται ότι δεν θα επεκταθεί και τα επόμενα χρόνια.

Ένα ακόμη εφιαλτικό απόγευμα έζησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχασε με 3-0 απέναντι στη Μπόρνμουθ μέσα στο Όλντ Τράφορντ για τη 16η αγωνιστική της Premier League, χάνοντας την ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την 4αδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν και προσπαθεί ακόμα να βρει μία σταθερότητα. Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πραγματοποιήσουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Ήδη υπάρχουν σενάρια για άμεσες αποχωρήσεις από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενώ σχεδόν σε καθημερινή βάση προκύπτουν δημοσιεύματα που να αφορούν το ρόστερ της Γιουνάιτεντ. Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Άντονι Μαρσιάλ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Όρνστεϊν του «Athletic», ο Άντονι Μαρσιάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο που έχει ο Γάλλος με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι (με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο) όμως η Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανανεώσει τη συνεργασία με τν 28χρονο επιθετικό. Μάλιστα, οι «Red Devils» είναι πρόθυνοι να δεχθούν προτάσεις για τον επιθετικό μέσα στην περίοδο του Ιανουαρίου εάν φυσικά ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Οιωνός τίτλου για τη Λίβερπουλ: Το αρνητικό σερί της Μάντσεστερ Σίτι που συνδέεται με τη σεζόν που οι «κόκκινοι» πήραν το πρωτάθλημα
PREMIER LEAGUE

18:34 - 10.12.2023

Οιωνός τίτλου για τη Λίβερπουλ: Το αρνητικό σερί της Μάντσεστερ Σίτι που συνδέεται με τη σεζόν που οι «κόκκινοι» πήραν το πρωτάθλημα

Η Λούτον προηγήθηκε στην ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σήμαινε πως οι «πολίτες» έμειναν πίσω στο σκορ για τρίτο σερί παιχνίδι. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τη σεζόν 2019-20 όταν η Λίβερπουλ πήρε το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Γιουνάιτεντ είχε αγοράσει τον Μαρσιάλ από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2015 ξοδεύοντας ένα ποσό που είχε ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους ίσως η μεταγραφή μπορεί να έφτανε στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει συνολικά στην καριέρα του με τη Γιουνάιτεντ 90 γκολ και 55 ασίστ σε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.