«Βγάζει στο σφυρί» Σάντσο, Κασεμίρο και Βαράν η Γιουνάιτεντ

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

«Βγάζει στο σφυρί» Σάντσο, Κασεμίρο και Βαράν η Γιουνάιτεντ

Στέλιος Βαρδάκης • 13:10 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 08.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται διατεθειμένη να βγάλει προς πώληση κάποια μεγάλα ονόματα του ρόστερ της όπως οι Σάντσο, Κασεμίρο και Βαράν εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του Γενάρη.

Η Μάνστεστερ Γιουνάτεντ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Τσέλσι για τη 15η αγωνιστική της Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κατάφεραν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία του πρωταθλήματος καθώς πλέον βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς μακριά από την 4η θέση και τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.

Τα προβλήματα βέβαια για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν σταμάτησαν να υπάρχουν με δημοσιεύματα στην Αγγλία να συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Ολλάνδός προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια της ομάδας, αν και ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Γιουνάιτεντ θα προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της όπου μάλιστα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Βιονικός Μπρούνο Φερνάντες: Αναδείχθηκε ως ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023
PREMIER LEAGUE

15:15 - 06.12.2023

Βιονικός Μπρούνο Φερνάντες: Αναδείχθηκε ως ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ευρώπη με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023, μεταξύ συλλόγου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνικής Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με τον Ιρλανδό δημοσιογράφο Μιγκέλ Ντιλέινι της «Independent», η ομάδα του Μάντσεστερ είναι ανοιχτεί σε πωλήσεις παικτών από το πάνω ράφι του ρόστερ της όπως είναι οι Σάντσο, Κασεμίρο και Βαράν. Για τον Σάντσο είναι γώστό εδώ και καιρό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τεν Χαχ καθώς έχει μετρήσει μόλις 3 ολιγόλεπτες συμμετοχές στο ορωτάθλημα ενώ κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Βαράν που ναι μεν έχει περισσότερες συμμετοχές αλλά δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ολλανδού τεχνικού. Το θέμα με τον Κασεμίρο είναι διαφορετικό καθώς υπολογίζεται κανονικά όταν είναι διαθέσιμος αλλά είναι αλήθεια ότι ο Τεν Χαχ θα ήθελε να έχει ένα πιο δημιουργικό χαφ.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να εξοικονομήσει χρήματα μέσα από πωλήσεις ώστε να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί με παίκτες που να ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή. Στην ομάδα του Μάντσεστερ υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Τεν Χαχ έρχεται αντιμέτωπος με «αμαρτίες» των προκατόχων του και γι'αυτό υπάρχει η επιθυμία να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. 

Μένει να φανεί αν όντως θα πραγματοποιηθούν αυτές οι αλλαγές και αν όντως γίνουν, σε τι ποσοστό θα επηρεάσουν το ρόστερ της ομάδας.