«Ο Τεν Χαχ έχει χάσει το 50% των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

«Ο Τεν Χαχ έχει χάσει το 50% των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Κώστας Τσιακλής 10:05 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 05.12.2023

Πληροφορίες από δημοσιογράφο του Sky Sports αναφέρουν πως ο Έρικ Τεν Χαχ έχει χάσει ένα μεγάλο ποσοστό των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε (ακόμα) μια δύσκολη εβδομάδα αφού έφερε ισοπαλία με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία (προηγήθηκε με 0-2 και 1-3) και ηττήθηκε με 1-0 από τη Νιούκαστλ. Αυτά τα αποτελέσματα την απομάκρυναν από την πρώτη τριάδα της Premier League ενώ την ίδια ώρα την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση στον πρώτο όμιλο του Champions League.

Αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της ομάδας προκαλούν ανησυχία στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» και εντείνουν την πίεση στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαχ. Ο επικεφαλής δημοσιογράφος του Sky Sports News, Κάβεχ Σόλχεκολ, αποκαλύπτει δικές του πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν πως ο Ολλανδός τεχνικός έχει χάσει το 50% των αποδυτηρίων, με τους παίκτες ουσιαστικά να είναι διχασμένοι για το αν είναι ο κατάλληλος για τη θέση.

Συγκεκριμένα ο Κάβεχ Σόλχεκολ είπε τα εξής: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι κάποιοι από τους παίκτες έχουν μπερδευτεί με αυτό που συμβαίνει. Έχει χάσει στοιχεία από τα αποδυτήρια. Μια πηγή μου λέει ότι έχει χάσει περίπου το 50 τοις εκατό των αποδυτηρίων. Αρκετοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι με το στυλ παιχνιδιού, αισθάνονται επίσης ότι προπονούνται πολύ σκληρά και ότι τρέχουν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μου είπαν ότι οι παίκτες δεν ξέρουν τον λόγο για τον οποίο τρέχουν.

Επίσης, ορισμένοι παίκτες έχουν μιλήσει με τον Έρικ Τεν Χαχ για το τι πιστεύουν ότι είναι λάθος και ο σύλλογος πάει στραβά. Του έχουν μιλήσει για τις άλλες εμπειρίες τους από άλλους μεγάλους συλλόγους που έπαιξαν και πιστεύουν ότι ο προπονητής πρέπει να είναι λίγο πιο ευαίσθητος. Μου είπαν επίσης ότι μερικοί από τους παίκτες πιστεύουν ότι είναι πολύ ρυθμισμένος στον τρόπο του και είναι πολύ ρομποτικός.

Μερικοί από τους παίκτες είναι επίσης δυσαρεστημένοι με την αντιμετώπιση του Τζέιντον Σάντσο. Έχει ανθρώπους στα αποδυτήρια που είναι κοντά του και είναι τελείως στον "πάγο" επειδή αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ. Προπονείται με τα παιδιά και τρώει μόνος του. Αρκετοί από τους παίκτες αισθάνονται ότι αυτό έχει τραβήξει πολύ. Υπάρχουν πάντα δυστυχισμένοι άνθρωποι στα αποδυτήρια, αλλά όταν χάνεις παιχνίδια, είναι ακόμη περισσότεροι».