Ο Μικέλ Αρτέτα αρνείται να παίξει «mind games» με τον Γκουαρδιόλα: «Επόμενη ερώτηση» (vid)

Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Ο Μικέλ Αρτέτα αρνείται να παίξει «mind games» με τον Γκουαρδιόλα: «Επόμενη ερώτηση» (vid)

Κώστας Τόπας 08:39 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 05.12.2023

Ο προπονητής της Άρσεναλ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή, και πρώην συνεργάτη του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά την επίμαχη απόφαση του Σάιμον Χούπερ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για την ενέργεια του διαιτητή, η οποία ίσως του κόστισε τη νίκη. Ο προπονητής των Πολιτών αποφάσισε να μην διαμαρτυρηθεί, αν και αναγνώρισε το λάθος, και απάντησε με έναν περίεργο τρόπο:

«Επόμενη ερώτηση… Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή που μου κάνατε. Μιας και αν μπω σε τέτοια διαδικασία θα κάνω σχόλια σαν του Μίκελ Αρτέτα. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς μία τέτοια απόφαση όταν μετά βλέπεις την εικόνα και το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί η φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτό το χτύπημα στον αντίπαλο προπονητή οφείλεται στις διαμαρτυρίες του Μικέλ Αρτέτα, μετά την ήττα με 1-0 από τη Nιουκάστλ στην Premier League. Σε εκείνο το παιχνίδι, το μοναδικό γκολ του αντιπάλου είχε τρεις πιθανούς λόγους ακύρωσης (χέρι, οφσάιντ και επιθετικό φάουλ), αλλά το VAR κατέληξε να το επιβεβαιώνει.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα ο οποίος ήταν κάποτε βοηθός προπονητή του Γκουαρδιόλα, είχε ήδη ακούσει τις δηλώσεις του συμπατριώτη του και δεν ήθελε να παίξει «mind games» μαζί του: «Επόμενη ερώτηση, παρακαλώ. Έχω επίσης αρκετά προβλήματα, οπότε ας συνεχίσουμε. Δεν κοιτάζω αυτά τα πράγματα, κοιτάζω απλώς την ομάδα μου».

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!