Η απίθανη ατάκα του Ποστέκογλου για το διαιτητικό λάθος που απέτρεψε πιθανό γκολ της Σίτι στις καθυστερήσεις (vid)

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©PrtScr

Η απίθανη ατάκα του Ποστέκογλου για το διαιτητικό λάθος που απέτρεψε πιθανό γκολ της Σίτι στις καθυστερήσεις (vid)

Κώστας Τσιακλής 18:09 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 04.12.2023

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, κλήθηκε να σχολιάσει το τρομερό διαιτητικό λάθος που έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και στέρησε πιθανότατα ένα γκολ από τους «πολίτες».

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ συγκρούστηκαν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Οι δύο ομάδες, προσέφεραν γκολ και θέαμα, μένοντας τελικά στην ισοπαλία με σκορ 3-3. Αυτό το αποτέλεσμα άφησε τους «πολίτες» στο -3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο -1 από τη δεύτερη Λίβερπουλ. Από την άλλη η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έβαλε τέλος στο σερί τριών ηττών και βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Μπορεί να υπήρχε αρκετό δράμα και να σημειώθηκαν μερικά όμορφα τέρματα όμως η φάση του αγώνα έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις και είχε για πρωταγωνιστή τον διαιτητή, Σάιμον Χούπερ. Συγκεκριμένα στο 90+4' η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Έμερσον να προσπαθεί να την σταματήσει κάνοντας φάουλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Ο Νορβηγός τελικά κατάφερε να μεταβιβάσει την μπάλα στον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος έφευγε σε τετ-α-τετ με τον Βικάριο. Ο διαιτητής του αγώνα όμως αρχικά άφησε το πλεονέκτημα ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά (και αφού έδωσε πάσα ο Χάαλαντ) σφύριξε φάουλ και σταμάτησε τη φάση. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την έκρηξη των παραγόντων της Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά του Χάαλαντ που βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού. 

Ο Χάαλαντ αντιμέτωπος με βαριά «καμπάνα» από την FA για την «επίθεση» στον διαιτητή
PREMIER LEAGUE

13:15 - 04.12.2023

Ο Χάαλαντ αντιμέτωπος με βαριά «καμπάνα» από την FA για την «επίθεση» στον διαιτητή

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αντιμετωπίζει βαριά «καμπάνα» από την FA μετά την επίθεση στον διαιτητή Σάιμον Χούπερ μετά το θρίλερ με έξι γκολ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ στο «Έτιχαντ».

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, παραχώρησε δηλώσεις μετά το παιχνίδι και κλήθηκε να σχολιάσει τη σχετική φάση. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν καταλαβαίνει τον θυμό του Πεπ Γκουαρδιόλα και αν η ομάδα του γλίτωσε ένα γκολ στο τέλος. Η αντίδραση του Ελληνοαυστραλού τεχνικού ήταν επική αφού απάντησε γελώντας: «Ναι μάλλον έτσι είναι φίλε».

Όσο αφορά το παιχνίδι μεταξύ άλλων είπε: «Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί που μείναμε σε αυτό στο πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να μας "καθαρίσει" σε αυτή την περίοδο. Κρατηθήκαμε εκεί και ανταμειφθήκαμε για αυτό και είναι εξαιρετικό για τα παιδιά».