Η στιγμή που ο Χάαλαντ ορμάει στον Λο Σέλσο: «Αντε και γ***» (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Η στιγμή που ο Χάαλαντ ορμάει στον Λο Σέλσο: «Αντε και γ***» (vid)

Κώστας Τόπας 10:06 - 04.12.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν έξαλλος με την διαιτησία αλλά και τον Λο Σέλσο της Τότεναμ, με τον Νορβηγό να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να την... πέφτει στον Αργεντινό μέσο των «σπιρουνιών», μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Τότεναμ, καθώς ένα γκολ του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι στις καθυστερήσεις στέρησε τους τρεις βαθμούς στους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Η πρωταθλήτρια αν ήταν πιο αποτελεσματική, ενδεχομένως να είχε κατακτήσει και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι έκαναν χοντρή ζημιά στους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού τους ισοφάρισαν στο τέλος 3-3.

Οι οπαδοί και οι παίκτες της Σίτι έμειναν σαστισμένοι καθώς ο Τζακ Γκρίλις ήταν έτοιμος να περάσει στην πάσα του Χάαλαντ αλλά ο διαιτητής σφύριξε για τη λήξη. Μετά τον αγώνα, οι παίκτες της Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του Χάαλαντ, δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόφαση του διαιτητή, με τον Νορβηγό να αντιδρά στα social media.

Η απίστευτη διαιτητική απόφαση που έκανε τον Χάαλαντ να λύσει τα μαλλιά του και να ορμήξει στον διαιτητή! (vid)
PREMIER LEAGUE

08:52 - 04.12.2023

Η απίστευτη διαιτητική απόφαση που έκανε τον Χάαλαντ να λύσει τα μαλλιά του και να ορμήξει στον διαιτητή! (vid)

Εξαλλος ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ με την διαιτησία στο ντέρμπι με την Τότεναμ, ειδικά στην τελευταία φάση όπου ο Σάιμον Χούπερ έδειξε «παίζετε» σε φάουλ που έγινε στον Νορβηγό αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάαλαντ μάλιστα εθεάθη να τα βάζει με τον τον παίκτη των «σπιρουνιών» Τζιοβάνι Λο Σέλσο τον οποίο κι έβρισε λέγοντας του: «F*** off, F*** off», καθώς έβγαινε από το γήπεδο. 

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!