Η απίστευτη διαιτητική απόφαση που έκανε τον Χάαλαντ να λύσει τα μαλλιά του και να ορμήξει στον διαιτητή! (vid)

Η απίστευτη διαιτητική απόφαση που έκανε τον Χάαλαντ να λύσει τα μαλλιά του και να ορμήξει στον διαιτητή! (vid)

Κώστας Τόπας 08:52 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 04.12.2023

Εξαλλος ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ με την διαιτησία στο ντέρμπι με την Τότεναμ, ειδικά στην τελευταία φάση όπου ο Σάιμον Χούπερ έδειξε «παίζετε» σε φάουλ που έγινε στον Νορβηγό αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η μισή Τότεναμ κατάφερε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο 3-3, ο Άγγλος ρέφερι έδειξε «παίζετε» σε φάουλ που έγινε στον Χάαλαντ, με την μπάλα να φτάνει στον Γκρίλις που έβγαινε τετ α τετ, όμως ο Χούπερ γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε τελικά το φάουλ.

Και η απόφαση ήταν υπερβολική για τον Χάαλαντ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του. Σαφώς εξοργισμένος, έτρεξε αμέσως προς τον διαιτητή όταν εκείνος δεν καταλόγισε το φάουλ. Στη συνέχεια, ο Χάαλαντ ξέσπασε στο τελευταίο σφύριγμα και συγκρούστηκε με τον μέσο των «σπιρουνιών», Τζιοβάνι Λο Σέλσο, καθώς όδευε προς τα αποδυτήρια.

Ο Νορβηγός εθεάθη να φωνάζει «F*** off, F*** off», στον Αργεντινό καθώς έβγαινε από το γήπεδο. Ο πρώτος σκόρερ της Σίτι ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο από το περιστατικό μαζί με τη φράση «WTF».

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!