Ο ΜακΆλιστερ αποκάλυψε τον λόγο της σύγκρουσης του Νούνιες με τον Γκουαρδιόλα
i

©printscreen

Ο ΜακΆλιστερ αποκάλυψε τον λόγο της σύγκρουσης του Νούνιες με τον Γκουαρδιόλα

Κώστας Τσιακλής 11:38 - 03.12.2023

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Αλέξις ΜακΆλιστερ, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συγκρούστηκαν Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιες, μετά το τέλος του Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ.

Την περασμένη εβδομάδα, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο ντέρμπι κορυφής της Premier League. Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 λίγο πριν το τέλος και «έκλεψαν» τον βαθμό. Από το αποτέλεσμα αυτό ευνοήθηκε και η Άρσεναλ που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιες ήρθαν σε έντονη διαμάχη και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Το ερώτημα όλων είναι φυσικά τι συνέβη μεταξύ των δύο και ο Αλέξις ΜακΆλιστερ της Λίβερπουλ ήρθε να δώσει την απάντηση. Ο Αργεντινός αποκάλυψε λοιπόν ότι ο Γκουαρδιόλα αποκάλεσε τυχερούς τους «κόκκινους» μετά από μια ευκαιρία του Χάαλαντ. Αυτό δεν άρεσε στον Νούνιες που σε μια άλλη φάση απάντησε στον Καταλανό ότι τότε εκείνοι ήταν οι τυχεροί.

Αναλυτικά η αποκάλυψη του Αλέξις ΜακΆλιστερ: 

«Φαντάζομαι ότι ο Γιούργκεν δεν κατάλαβε τίποτα (για αυτό ειπώθηκε) μετά το παιχνίδι. Με ρώτησε τι του έλεγα, αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ μίνιμαλ. Όπως είπε ο Γιούργκεν, είναι δύο πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι, τόσο ο Πεπ όσο και ο Ντάργουιν, και δεν ήταν τίποτα. Κάποιο σχόλιο που έκανε ο Πεπ, ο Ντάργουιν απάντησε σε αυτό, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό.

Και γι' αυτό γελούσα κι εγώ. Αν δω πόσο σοβαρό είναι, προφανώς δεν θα γελούσα με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τίποτα δεν με έκανε να γελάσω λίγο όπως το πώς θύμωσε τόσο γρήγορα ο Ντάργουιν. Και εκτός αυτού, στην αρχή ο Πεπ νόμιζε ότι τα έκανε όλα σαν αστείο και φυσικά μαζί του ήταν και ο Ντάργουιν. Τότε είχε μεταμορφώσει λίγο το πρόσωπό του. 

Ήταν κάπως αστείο, η όλη κατάσταση, αλλά αυτά είναι πράγματα που μένουν εκεί. Νομίζω ότι και οι δύο σέβονται πολύ ο ένας τον άλλον και τίποτα δεν ήταν λάθος εκείνη τη στιγμή. Ναι (ο Ντάργουιν το πήρε στα σοβαρά και ο Πεπ το έβλεπε περισσότερο σαν αστείο). Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα σας πω (τι το προκάλεσε). Βασικά, είχαν μια κατάσταση.

Δεν ξέρω αν ήταν κόρνερ ή σέντρα που έκανε ο Χάαλαντ με κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Πεπ γύρισε και άρχισε να λέει πόσο τυχεροί είμαστε ή κάτι τέτοιο. Μετά πηγαίνει στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, η μπάλα περνάει στο κέντρο και ο Ντίας θέλει να κάνει την κεφαλιά και την αποκρούουν. Τότε λοιπόν ο Ντάργουιν του λέει (στον Γκουαρδιόλα), "α, τώρα είστε εσείς που είστε τυχεροί". Από εκεί και πέρα ​​όλα πήγαν σκ@@@. Αλλά ήταν πολύ ήρεμα, τίποτα σοβαρό».