Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το επεισόδιο που είχε με τον Νούνιεζ (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρδιόλα απάντησε για το επεισόδιο που είχε με τον Νούνιεζ (vid)

Ιάσονας Τσίλης 21:10 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 25.11.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Ντάργουιν Νούνιες στη λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ. Τι είπε ο Καταλανός τεχνικός για το συμβάν.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «πολίτες» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με τον Χάαλαντ, ωστόσο οι «ρεντς» βρήκαν τη λύση με τον Άρνολντ και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Ντάργουιν Νούνιεζ, με τον Γιούργκεν Κλοπ σε ρόλο... πυροσβέστη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Καταλανός τεχνικός, ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για το εν λόγω περιστατικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ

«Τίποτα δεν συνέβη. Απλώς είναι πιο δυνατός από μένα. Δεν έγινε τίποτα. Δεν είμαι νευριασμένος για αυτό, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση μας, ξέρουμε εδώ και 7-8 χρόνια πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»
PREMIER LEAGUE

20:53 - 25.11.2023

Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιεζ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

 Με το εξαιρετικό τους πρέσινγκ, τις διαγώνιες βαθιές μπαλιές, είναι εντυπωσιακό το ότι είχαν μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, την κεφαλιά του Νούνιες και το γκολ του Άρνολντ».