Σκηνές απείρου κάλλους: «Ντου» του Νούνιες στον Γκουαρδιόλα - Ήρθαν στα χέρια και τους χώρισε ο Κλοπ (vid)

Σκηνές απείρου κάλλους: «Ντου» του Νούνιες στον Γκουαρδιόλα - Ήρθαν στα χέρια και τους χώρισε ο Κλοπ (vid)

Ιάσονας Τσίλης 18:43 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 25.11.2023

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιες, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ σε ρόλο... πυροσβέστη.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι και βάση εικόνας δικαιούνταν το τρίποντο, ωστόσο οι «ρεντς» με γκολ του Άρνολντ στο 80' κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος τους κρατάει σε απόσταση αναπνοής από τη Σίτι.

Τα αίματα άναψαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όταν οι δύο προπονητές έκαναν την καθιερωμένη χειραψία. Πριν φτάσει στο μέρος του Κλοπ, ο Πεπ είχε μια... συζήτηση με τον Ντάργουιν Νούνιες ο οποίος φαίνεται να του είπε κάτι σχετικά με μια φάση, το οποίο εξόργισε τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Πεπ ζητούσε εξηγήσεις, ο Κλοπ απομάκρυνε τον Νούνιες, ο οποίος συνέχισε να απευθύνεται στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι που ήταν έξαλλος με τον παίκτη της Λίβερπουλ

Στη μέση μπήκε και ο Πεπ Λίντερς, βοηθός του Κλοπ, ο οποίος κρατούσε τον Γκουαρδιόλα που κατευθυνόταν προς το μέρος του Νούνιες. Μετά από λίγο το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να ζητάει συγγνώμη από τον Πεπ εκ μέρους του ποδοσφαιριστή του.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε μετά τη συνέντευξη τύπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι αυτός που θα εξηγήσει, γιατί παραδόξως δεν συμμετείχα! Και δεν κατάλαβα λέξη (από όσα είπε ο Νούνιες)».