Γκουαρδιόλα: «Δεν φταίμε εμείς που ο αγώνας είναι στις 14:30, κυριαρχούμε στην Premier League αλλά όχι με αυτό τον τρόπο»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Printscreen

Γκουαρδιόλα: «Δεν φταίμε εμείς που ο αγώνας είναι στις 14:30, κυριαρχούμε στην Premier League αλλά όχι με αυτό τον τρόπο»

Δημήτρης Χούπης 09:58 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 25.11.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφερόμενος στα παράπονα του Γιούργκεν Κλοπ για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ παίζει για ακόμα μια φορά στις 14:30 το μεσημέρι μετά από διακοπή για εθνικές, ανέφερε πως αυτό δεν είναι ευθύνη της Μάντσεστερ Σίτι.

Πολλά είναι τα παράπονα του Γιούργκεν Κλοπ για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ έχει παίξει πολλές φορές φέτος στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από τη διακοπή για τις εθνικές. Αποκορύφωμα για τον Γερμανό είναι η ώρα του παιχνιδιού με τη Μάντσεστερ Σίτι (25/11, 14:30), δείχνοντας και πάλι τη δυσαρέσκειά του. 

Θέση για τα παράπονα πήρε και ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι ευθύνη της ομάδας του η απόφαση της διεξαγωγής ενός αγώνα. Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ναι μεν η Σίτι κυριαρχεί στην Premier League, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. 

«Συγγνώμη μην κατηγορείτε τη Μάντσεστερ Σίτι για το γεγονός ότι ο αγώνας είναι στις 14:30, δεν έχουμε σχέση με αυτό. Κυριαρχούμε στην Premier League, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Η διεξαγωγή του αγώνα είναι δικό τους (της Λίγκας) θέμα, δεν είναι δικό μας λάθος», ήταν τα λόγια του. 

«Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει η Μάντσεστερ Σίτι να τιμωρηθεί»

Αυτό δεν ήταν το μόνο σχόλιο του Καταλανού προπονητή, ο οποίος προηγουμένως αναφέρθηκε στο θέμα της τιμωρίας της Έβερτον, αλλά και την απορία του κοινού για την ατιμωρησία της ομάδας του. 

Συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα σχολίασε πως η περίπτωση της Σίτι με των «ζαχαρωτών» δεν είναι η ίδια, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι πεποίθησή του είναι ότι ο κόσμος θέλει να τιμωρηθεί η ομάδα του Μάντσεστερ. 

Μπλέκουν τον Γκουαρδιόλα με το Τσουνάμι Δημοκρατικό: «Ενθάρρυνε την εξέγερση ενάντια στο κράτος»
PREMIER LEAGUE

15:11 - 24.11.2023

Μπλέκουν τον Γκουαρδιόλα με το Τσουνάμι Δημοκρατικό: «Ενθάρρυνε την εξέγερση ενάντια στο κράτος»

Το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στο προσκήνιο στην Ισπανία, λόγω του κινήματος «Δημοκρατικό Τσουνάμι», μέσω του οποίου ο Καταλανός τεχνικός «ενθάρρυνε την εξέγερση ενάντια στο κράτος»

«Δεν έχει αλλάξει ακόμα η άποψή μου για τις 115 κατηγορίες ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Η περίπτωση της Έβερτον με τη δική μας είναι δύο διαφορετικές. Ξέρω ο κόσμος λέει: Γιατί η Μάντσεστερ Σίτι δεν δικάζεται; Νιώθω ότι ο κόσμος θέλει η Σίτι να τιμωρηθεί. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε αθώοι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.