Αποθέωσε τη Σίτι ο Κλοπ: «Είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Αποθέωσε τη Σίτι ο Κλοπ: «Είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια»

Δημήτρης Χούπης 18:40 - 24.11.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ για ακόμα μια φορά αποθέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα δώσουν «μάχη» στο Etiha το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11, 14:30), έχοντας το βλέμμα στη νίκη. Από τη μία οι «πολίτες» σε περίπτωση που επικρατήσουν θα αυξήσουν τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από τους «κόκκινους», ενώ από την άλλη αν η Λίβερπουλ πάρει τη νίκη τότε θα ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ, αποθέωσε για ακόμα μια φορά τη Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτηρίζοντάς την ως τον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου τα τελευταία χρόνια. 

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Σίτι, αφού πολλάκις στο παρελθόν έχει αποθεώσει τόσο τους «πολίτες» όσο και τον Γκουαρδιόλα

«Δεν ξέρω αν η αντιπαλότητα των Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη στην Premier League, αλλά είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις εδώ και χρόνια», είπε στην αρχή και συνέχισε. 

«Αν τους κάνουμε άβολο το παιχνίδι, έχουμε μια ευκαιρία. Εάν είναι άνετα στο παιχνίδι τους, καμία ομάδα δεν έχει ευκαιρία απέναντί τους. Νιώθουμε ότι είμαστε λίγο πιο κοντά αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να κερδίσουμε καθοριστικές μάχες στο γήπεδο.

Το Σάββατο θα είναι δύσκολο, είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το ρεκόρ μας στο Etihad δεν είναι υπέροχο θα μου πείτε. Είναι εξαιρετικά καλοί, τίποτα δεν μπορώ να πω ότι τους κάνει πιο αδύναμους, διαφορετικά θα το έκανα. Η περσινή χρονιά είναι απλώς μια ανάμνηση. Δεν θυμάμαι την ενδεκάδα της Σίτι πέρυσι και δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Την περασμένη σεζόν δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έπρεπε να κάνουμε αλλαγές».