Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ δεν σταματούσε να γελάει με τον τσακωμό των Γκουαρδιόλα – Νούνιεζ: «Τους αγαπάω και τους δύο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:53 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 25.11.2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό των Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντάργουιν Νούνιεζ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ δεν είχε νικητή στο «Έτιχαντ» με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, για την 13η αγωνιστική της Premier League. Οι πολίτες ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές, όμως οι «reds» με τον Κώστα Τσιμίκα να παίζει βασικό κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ. 

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ» το 2023, ενώ η απόσταση των δύο ομάδων παρέμεινε στον ένα βαθμό, με την Άρσεναλ να έχει τη δυνατότητα να περάσει στην κορυφή, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρέντφοντ

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τα αίματα άναψαν, όταν οι δύο προπονητές έκαναν την καθιερωμένη χειραψία. Πριν φτάσει στο μέρος του Κλοπ, ο Πεπ είχε μια... συζήτηση με τον Νούνιεζ, ο οποίος φαίνεται να του είπε κάτι σχετικά με μια φάση, το οποίο εξόργισε τον Ισπανό τεχνικό. Από τη πλευρά του ο Κλοπ μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.  

«Τους αγαπώ και τους δύο και έτσι προσπάθησα να ηρεμήσω την κατάσταση. Δεν συμμετείχα καθόλου στον καβγά παραδόξως!». είπε ο Κλοπ. «Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι ο σωστός για να το εξηγήσω χωρίς να ξέρω 100 τοις εκατό τι συνέβη επειδή δεν κατάλαβα λέξη. 

Ο Χάαλαντ έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ: Με το γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ έφτασε τα 50 πιο γρήγορα από κάθε άλλον! (vid)
PREMIER LEAGUE

15:16 - 25.11.2023

Ο Χάαλαντ έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ: Με το γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ έφτασε τα 50 πιο γρήγορα από κάθε άλλον! (vid)

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε ο πιο γρήγορος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έφτασε τα 50 γκολ, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του Άντριου Κόουλ με 65 αγώνες.

Ο Πεπ θέλει να κερδίσει, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Και οι δύο δεν κέρδισαν, έτσι προφανώς κανείς δεν ήταν πραγματικά χαρούμενος και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν»., κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.