Οταν ο Ριέρα παράτησε αγώνα της Ουντινέζε για να πάει σε τουρνουά πόκερ στη Σλοβενία

Άλμπερτ Ριέρα

Οταν ο Ριέρα παράτησε αγώνα της Ουντινέζε για να πάει σε τουρνουά πόκερ στη Σλοβενία

Sportal newsroom 12:08 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 25.11.2023

Ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό αλλά και τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, μεταξύ άλλων, είχε παρατήσει αγώνα της Ουντινέζε για να πάει σε τουρνουά πόκερ στη Σλοβενία.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ θα κάνουν all-in αυτό το Σάββατο (25/11, 14:30, LIVE Sportal) όπως και ο πρώην παίκτης τους Άμπερτ Ριέρα όταν επρόκειτο να παίξει. Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρασε κι από τα γήπεδα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν 2005/06 ως δανεικός στους Πολίτες πριν πάει στους «Reds» δύο χρόνια αργότερα σε μια μεταγραφή 8 εκατομμυρίων λιρών από την Εσπανιόλ.

Ωστόσο, ο Ισπανός δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του σε καμία από τις δύο μεγάλες αγγλικές ομάδες. Από την άλλη όμως η θητεία στα δύο «μεγαθήρια» της Premier League δεν ήταν τόσο κακή όσο ήταν στην Ουντινέζε. Αφού υπέγραψε στην ομάδα της Serie A το καλοκαίρι του 2014, δεν έκανε ποτέ το ντεμπούτο του. Αυτό συμβαίνει επειδή πήγε στο AWOL για να παίξει ένα τουρνουά πόκερ στη Σλοβενία, ​​αντί να εμφανιστεί στον αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Κιέβο, σύμφωνα με τη «Mirror».

Αμέσως αφού οι Ιταλοί τον αποδέσμευσαν από την ομάδα, ο Ριέρα αρνήθηκε ότι είχε φύγει σε ημέρα αγώνα για να παίξει πόκερ, λέγοντας στα social media: «Για να διευκρινίσουμε, η λύση του συμβολαίου έγινε με κοινή συμφωνία εδώ και πολύ καιρό και όχι για μη αθλητικούς λόγους».

Αυτό όμως δεν είχε βοηθήσει τον σκοπό του, αναρτώντας προηγουμένως μια φωτογραφία παίζοντας χαρτιά με τους συμπαίκτες του μεταξύ των προπονήσεων. Ωστόσο, δεν ήταν όλα άσχημα για αυτόν, καθώς φέρεται να κέρδισε 3.000 δολάρια για να τερματίσει στη δεύτερη θέση.