Τρομερή σπόντα από τον εκνευρισμένο Γκουαρδιόλα: «Δεν θα κάνω σχόλιο… Μικέλ Αρτέτα!» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Τρομερή σπόντα από τον εκνευρισμένο Γκουαρδιόλα: «Δεν θα κάνω σχόλιο… Μικέλ Αρτέτα!» (vid)

Κώστας Τόπας 09:18 - 04.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε όρεξη να πει και πολλά μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, ωστόσο έριξε τη σπόντα του για τον Μικέλ Αρτέτα.

Η μισή Τότεναμ κατάφερε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3) από το «Έτιχαντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν κέρδισε για τρίτο σερί παιχνίδι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αν ήταν πιο αποτελεσματική, ενδεχομένως να είχεκ κατακτήσει και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι έκαναν χοντρή ζημιά στους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού τους ισοφάρισαν στο τέλος 3-3. 

Παρά το γεγονός ότι έχει ανοίξει κουβέντα για το αν έπρεπε ή όχι να δοθεί πλεονέκτημα σε μία πολύ καλή φάση για τους Πολίτες. Κάτι που δεν έγινε και εξόργισε τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μετά το τέλος του αγώνα, Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε όρεξη για πολλά. Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στον Μίκελ Αρτέτα και στην αντίδρασή του μετά την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ.

«Επόμενη ερώτηση… Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή που μου κάνατε. Μιας και αν μπω σε τέτοια διαδικασία θα κάνω σχόλια σαν του Μίκελ Αρτέτα. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς μία τέτοια απόφαση όταν μετά βλέπεις την εικόνα και το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί η φάση», τα λόγια του.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!