Η απάντηση του Τεν Χαχ στους δημοσιογράφους: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Η απάντηση του Τεν Χαχ στους δημοσιογράφους: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Δημήτρης Χούπης 19:04 - 05.12.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ στις δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι, απάντησε στους δημοσιογράφους πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια, παρά τα όσα ακούγονται από τα Μέσα.

Ο χαμός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται. Τον τελευταίο καιρό φήμες κάνουν λόγο πως ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ έχει χάσει τα αποδυτήρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να αποκλείσουν δημοσιογράφους από τη συνέντευξη τύπου του Ολλανδού. 

Ο 53χρονος ωστόσο έδωσε απαντήσεις για τα όσα ακούγονται, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Στη συνέχεια μάλιστα σχολίασε πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, έχοντας υπόψιν πως βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. 

«Όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης για τους παίκτες είναι φήμες. Κανένα χάος στα αποδυτήρια. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν πάντα παίκτες που δεν παίζουν ή παίζουν λιγότερο και είναι λιγότερο χαρούμενοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις το χρειάζονται, πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία τους. Αλλά όχι, δεν υπάρχουν προβλήματα. Θα έπρεπε να είχαν έρθει πρώτα σε εμάς και να μην πάνε πίσω από την πλάτη μας γράφοντας άρθρα που δεν είναι σωστά.

Όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια με την Μπρέντφορντ, με την Μπέρνλι, με την Φούλαμ, σε καθένα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα ήταν εκεί, δείχνοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα ενωμένη. Δεν μπορείς να παίξεις τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο αυτό που έχουμε παίξει πρόσφατα, αν δεν είσαι μια ενωμένη ομάδα. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά δεν μας αποσυντονίζουν.

Βρισκόμαστε σε έναν σωστό δρόμο, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Χτίζουμε μια ομάδα και την εξελίσσουμε. Προοδεύουμε, νεαροί παίκτες έρχονται στην πρώτη ομάδα και μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι έχουν τις προοπτικές να συνεισφέρουν σε μια επιτυχημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μέλλοντος», ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού της Γιουνάιτεντ.