Ο Ντε Χέα ετοιμάζεται για comeback στην Premier League με μεταγραφή στη Νιουκάστλ

Νταβίντ Ντε Χέα

i

©prtscr

Ο Ντε Χέα ετοιμάζεται για comeback στην Premier League με μεταγραφή στη Νιουκάστλ

Κώστας Τόπας 15:35 - 04.12.2023

Ο Νταβίντ Ντε Χέα θα μπορούσε να κάνει μια επιστροφή-έκπληξη στην Premier League μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Νιούκαστλ εξετάζει τις επιλογές της, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής μετακίνησης για τον ελεύθερο Ντάβιντ Ντε Χέα, καθώς θα χάσει τον βασικό της πορτιέρε, Νικ Πόουπ, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση ώμου στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την τελευταία φορά που ο Πάπα υπέστη τον ίδιο τραυματισμό, έμεινε εκτός για πέντε μήνες μεταξύ Ιουλίου 2018 και Ιανουαρίου 2019.

Ενώ η Νιούκαστλ φέρεται να ελπίζει ότι ο χρόνος αποθεραπείας του Πόουπ δεν θα είναι τόσο μεγάλος, λέγεται ότι ήδη αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τον Άγγλο διεθνή κίπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η «Mail Sport» ισχυρίστηκε ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι μια πιθανή επιλογή που έχουν εξετάσει οι «καρακάξες».

Ο Ισπανός ο οποίος ήταν ο νικητής του Χρυσού Γαντιού της περασμένης σεζόν, αποχώρησε από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι μετά από 12 χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ». Εκτοτε παραμένει ελεύθερος, αλλά το όνομά του συνδέθηκε με μια επιστροφή στη Γιουνάιτεντ, καθώς ο αντικαταστάτης του Αντρέ Ονανά δεν έχει πείσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Αν και ο Ντε Χέα πιστεύεται ότι έπαιρνε 375.000 λίρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τελευταίου του συμβολαίου στη Γιουνάιτεντ, πιθανότατα θα έπρεπε να δεχτεί χαμηλότερα για να προσαρμοστεί στη δομή των μισθών στη Νιουκάστλ.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!