Πλήγμα στη Νιούκαστλ με Πόουπ

Νικ Πόουπ

i

©Getty Images

Πλήγμα στη Νιούκαστλ με Πόουπ

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:10 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 03.12.2023

Ο Νικ Πόουπ θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς στη χθεσινή αναμέτρηση (2/12) ανάμεσα στη Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Σπουδαία Νιούκαστλ πάτησε γερά στην εξάδα της Premier League. Οι «καρακάξες» νίκησαν με σκορ 1-0 τη θλιβερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ξεπέρασαν στον βαθμολογικό πίνακα και τη... βύθισαν ακόμη πιο βαθιά στην εσωστρέφεια, σπάζοντας το σερί τριών νικών που έτρεχε στην Premier League!

Το νικητήριο γκολ για τις καρακάξες πέτυχε ο Άντονι Γκόρντον. Στο 55ο λεπτό οι παίκτες του Χάου συνεργάστηκαν ωραία, ο Ζοέλιντον έδωσε δεξιά στον Τρίπιερ, αυτός έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή και ο Άγγλος ποδοσφαιριστής σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους γηπεδούχους. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Έντι Χάου είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, στο +2 από τους 7ους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, η νίκη της Νιούκαστλ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Νικ Πόουπ υπέστη εξάρθρωση ώμου. 

Μάλιστα ο Άγγλος τεχνικός επιβεβαίωσε τη Κυριακή (3/12) πως ο 31χρονος τερματοφύλακας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Κάπως έτσι ο Χάου είναι αναγκασμένος να συνεχίσει το επόμενο διάστημα με τον Σλοβάκο, Μάρτιν Ντουμπράβκα κάτω από τα γκολπόστ εστία της αγγλικής ομάδας.