Μεγάλο «διπλό της Έβερτον στο City Ground, 1-0 τη Νότιγχαμ

Μεγάλο «διπλό της Έβερτον στο City Ground, 1-0 τη Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 21:26 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 02.12.2023

Η Έβερτον πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στο City Ground επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον πέρασε από το City Ground επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές φάσεις. Η ομάδα του Σον Ντάις απείλησε πρώτη με τον Μπέτο, ο οποίος με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και εννέα λεπτά μετά η Νότιγχαμ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ελάνγκα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία με τον ΜακΝίλ και τον Γκιμπς - Γουάιτ, αλλά κανείς δεν σκόραρε και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στιβ Κούπερ απείλησε πρώτη με τον Φελίπε, αλλά η Έβερτον άνοιξε το σκορ πρώτη. Στο 67ο λεπτό ο Χάρισον έκανε μια σέντρα, η μπάλα έφτασε στον ΜακΝίλ κι αυτός με ένα ωραίο σουτ στο απέναντι «παραθυράκι» έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα καμία ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη που τους έδωσε βαθμολογική «ανάσα». 

Η Άρσεναλ κράτησε τη πρωτοπορία, «πεντάρα» για τη Μπέρνλι, άνετη νίκη για τη Μπρέντφορντ
PREMIER LEAGUE

19:07 - 02.12.2023

Η Άρσεναλ κράτησε τη πρωτοπορία, «πεντάρα» για τη Μπέρνλι, άνετη νίκη για τη Μπρέντφορντ

Η Άρσεναλ με σβηστές μηχανές επικράτησε κόντρα στη Γουλβς με 2-1 και κράτησε τη πρωτοπορία στη Premier League. Την ίδια ώρα η Μπέρνλι και η Μπρέντφορντ πανηγύρισαν σημαντικές νίκες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ