Γκαρνάτσο, είσαι θεός: Έκανε έναν πιτσιρικά να κλαίει από χαρά με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο που του έκανε για τα γενέθλιά του (vid)

Γκαρνάτσο, είσαι θεός: Έκανε έναν πιτσιρικά να κλαίει από χαρά με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο που του έκανε για τα γενέθλιά του (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:38 - 28.11.2023

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μετά από μία προπόνηση έφτιαξε την ημέρα ενός πιτσιρικά, δίνοντάς του τα παπούτσια που φορούσε όταν έβαλε το τρομερό γκολ με ψαλιδάκι στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το Λίβερπουλ, επικρατώντας της Έβερτον με 3-0. Το πρώτο από τα τρία γκολ, το πέτυχε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος σκόραρε το τέρμα της χρονιάς μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Νταλό, ο Αργεντινός έκανε ένα τρομερό ψαλιδάκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίκφορντ

Δύο μέρες μετά, ο Γκαρνάτσο αποχωρούσε από την προπόνηση και ένας νεαρός θαυμαστής του τον περίμενε για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο με τον αγαπημένο του παίκτη. Μόνο που ο νεαρός σίγουρα δεν περίμενε να πάρει ένα συμβολικό δώρο. Ο διεθνής επιθετικός του έδωσε τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα, με τον πιτσιρικά να έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις συνέβαινε. 

«Το καλύτερο γκολ που έχω δει. Θυμίζει του Ρούνεϊ», του είπε ο πιτσιρικάς, με τον Αργεντινό να απαντάει, «Και για μένα αυτό ήταν το καλύτερο γκολ που έχω δει». 

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ, έβγαλε το κουτί με τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα και ο νεαρός φίλαθλος είπε: «Είναι αυτά που ζήτησα». Όπως είναι λογικό ο πιτσιρικάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ξεσπώντας σε κλάματα για το δώρο που μόλις του είχε δώσει ο αγαπημένος του παίκτης.