Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε το βίντεο που όλοι περιμέναμε και είναι… ανατριχιαστικό (vids)
i

©printscreen

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε το βίντεο που όλοι περιμέναμε και είναι… ανατριχιαστικό (vids)

Κώστας Τσιακλής 20:17 - 27.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτιαξε το βίντεο που ανέμενε όλος ο κόσμος με τα ψαλιδάκια των Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ» και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ επικράτησε της Έβερτον με 0-3, πανηγύρισε την 5η νίκη της στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Premier League και πέρασε πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας. Το εκπληκτικό είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται μόλις έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και την Άρσεναλ.

Αναμφίβολα η φάση που «έκλεψε» την παράσταση ήταν η απίθανη γκολάρα του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο 3'. Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι. 

Αυτό το τέρμα ξύπνησε μνήμες στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και του αγγλικού ποδοσφαίρου αφού μοιάζει αρκετά με το γκολ που είχε πετύχει ο Γουέιν Ρούνεϊ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τον Φεβρουάριο του 2011. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αυτό που επιθυμούσε ο κόσμος και έφτιαξε ένα βίντεο με τις δύο αυτές γκολάρες που σημείωσαν Γκαρνάτσο και Ρούνεϊ.

Δείτε το βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρνάτσο πανηγύρισε αλά... Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Βιδάλ. Ο ίδιος ο Γκαρνάτσο πάντως δήλωσε πως δεν μπορεί να πιστέψει το ότι έβαλε ένα τέτοιο γκολ. «Δεν μπορώ να το πιστέψω για να είμαι ειλικρινής. Δεν έβλεπα πώς σκόραρα, απλώς άκουσα και σκέφτηκα «Θεέ μου». Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.