Με τη γκολάρα του Γκαρνάτσο να δίνει το σύνθημα, η Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα της 'Εβερτον

Με τη γκολάρα του Γκαρνάτσο να δίνει το σύνθημα, η Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα της 'Εβερτον

Ιάσονας Τσίλης 20:29 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 26.11.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, κέρδισε 3-0 την Έβερτον και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της Premier League. Γκολ παγκόσμιας κλάσης από τον Γκαρνάτσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την τρίτη σερί της νίκη στην Premier League, επικρατώντας 3-0 της Έβερτον και έφτασε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη τετράδα.

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό.

Μετά από σέντρα του Νταλότ, ο Γκαρνάτσο έπιασε ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι και έστειλε τη μπάλα λίγο κάτω από το «Γ» της εστίας του Πίκφορντ πετυχαίνοντας το γκολ της σεζόν μέχρι στιγμής.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Σο στο 13', αλλά το σουτ του αμυντικού της Γιουνάιτεντ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ονάνα.

Η Έβερτον σταδιακά πήρε μέτρα στο γήπεδο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 32'. Ο Κάλβερτ Λιούιν εκτέλεσε από πλάγια θέση, ο Ονάνα απέκρουσε εντυπωσιακά και χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη επέμβαση, στο σουτ του ΜακΝιλ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντουκουρέ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, όμως το τελείωμα του πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο 52', η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Μαρσιάλ. Η φάση εξετάστηκε για δύο λεπτά από τον VAR και μετά από on field review, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράσφορντ και στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στη γωνία του Πίκφορντ, έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Αμέσως μετά τη σέντρα, λίγο έλλειψε να μειώσει η Έβερτον. Ο Γκέιγ εκτέλεσε από διαγώνια θέση, όμως ο Ονάνα ήταν ξανά σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος πλάσαρε άψογα μετά από πάσα του Μπρούνο Φερνάντες. Τρία λεπτά αργότερα, η Έβερτον είχε δοκάρι με τον Μικολένκο και αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

19:25 - 26.11.2023

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οπαδοί της Έβερτον πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγανάκτησή τους για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών της ομάδας τους.

Η Έβερτον, μετά την τιμωρία αφαίρεσης 10 βαθμών, παρέμεινε στους τέσσερις και βρίσκεται μαζί με τη Μπέρνλι στην τελευταία θέση της Premier League, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στους 24 βαθμούς, δύο πίσω από την 5η Τότεναμ και τέσσερις πίσω από Άστον Βίλα και Λίβερπουλ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και είδηση για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό