Ο Τεν Χαχ αποθέωσε τον Φερνάντες: «Θα μπορούσε να εκτελέσει το πέναλτι αλλά σκέφτηκε το σύνολο - Φανταστικός ηγέτης»

Τεν Χαχ

i

© PrtScr

Ο Τεν Χαχ αποθέωσε τον Φερνάντες: «Θα μπορούσε να εκτελέσει το πέναλτι αλλά σκέφτηκε το σύνολο - Φανταστικός ηγέτης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:59 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 27.11.2023

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον, ο Τεν Χαχ θέλησε να αποθεώσει τον Μπρούνο Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη στην Premier League, επικρατώντας 3-0 της Έβερτον και παράλληλα έφτασε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Με σκόρερ τους Γκαρνάτσο, Ράσφορντ και Μαρσιάλ, οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο. Ένα από τα ξεχωριστά highlights της αναμέτρησης, ήταν δίχως αμφιβολία η κίνηση του Μπρούνο Φερνάντες

Στο δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ο οποίος είναι ο βασικός εκτελεστής των πέναλτι στην ομάδα, πήρε την πρωτοβουλία να το παραχωρήσει στον Ράσφορντ για... ψυχολογικούς λόγους. Ο Έρικ Τεν Χαχ μάλιστα, αποθέωσε τον Φερνάντες αποκαλύπτοντας και τον διάλογο που είχε ο Πορτογάλος με τον Άγγλο επιθετικό πριν την εκτέλεση του πέναλτι. 

«Όλοι είδατε τι φανταστικός ηγέτης είναι. Θα μπορούσε να εκτελέσει το πέναλτι αλλά σκέφτηκε πάνω από όλα το σύνολο και είπε στον Ράσφορντ ΄΄πάρε την εκτέλεση το χρειάζεσαι το γκολ΄΄. Πάντα θα χρειαζόμαστε τέτοιου είδους ηγέτες στο ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Νταλότ, ο Γκαρνάτσο έπιασε ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι και έστειλε τη μπάλα λίγο κάτω από το «Γ» της εστίας του Πίκφορντ, πετυχαίνοντας το γκολ της σεζόν μέχρι στιγμής.

Στο 52', η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Μαρσιάλ. Η φάση εξετάστηκε για δύο λεπτά από το VAR και μετά από on field review, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράσφορντ και στέλνοντας τη μπάλα ψηλά στη γωνία του Πίκφορντ, έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τεν Χαχ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος πλάσαρε άψογα μετά από πάσα του Μπρούνο Φερνάντες.

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

19:25 - 26.11.2023

«Διεφθαρμένη Premier League»: Οι οπαδοί της Έβερτον έδειξαν την αγανάκτησή τους πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι οπαδοί της Έβερτον πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξαν για ακόμα μια φορά την αγανάκτησή τους για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών της ομάδας τους.

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!