Έκραξε τον Γκαρνάτσο ο Βιδάλ μετά το γκολ της χρονιάς: «Γιατί το έκανε αυτό;»
i

© Intime & PS Twitter

Έκραξε τον Γκαρνάτσο ο Βιδάλ μετά το γκολ της χρονιάς: «Γιατί το έκανε αυτό;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:49 - 27.11.2023

O Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγύρισε αλά Ρονάλντο μετά το απίθανο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Έβερτον, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Αρτούρο Βιδάλ.

Ένα ασύλληπτο γκολ πέτυχε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον, το οποίο έληξε με 3-0 υπέρ της πρώτης. Ο Αργεντίνος άσος των «Κόκκινων Διαβόλων» το πανηγύρισε με το γνωστό «Siuuu», κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Αρτούρο Βιδάλ. 

Ο πρώην άσος των Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τα... έχωσε στον 19χρονο, για το γεγονός πως αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιο αναλυτικά, μέσα από το κανάλι του στο «Twitch», ο 36χρονος υποστήριξε πως η κίνηση αυτή του Γκαρνάτσο ήταν λάθος, αφού αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν ενός άλλου ποδοσφαιριστή. 

«Τρομερό γκολ. Το μόνο κακό που έκανε - και δεν το καταλαβαίνω - ήταν να πανηγυρίσει σαν τον Κριστιάνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό και δεν προσπάθησε να φτιάξει κάτι δικό του. Είναι ορθό να έχει ένα είδωλο, αλλά πρέπει να φτιάξει ένα όνομα. Είναι ήδη μεγάλος παίκτης», ανέφερε ο Βιδάλ σε πρώτο χρόνο και συνέχισε λέγοντας: 

«Σέβομαι ότι είναι το είδωλό του. Αλλά πρέπει να φτιάξει το όνομά του, αλλιώς θα παραμείνει πάντα στη σκιά. Γιορτάστε το με άλλο τρόπο. Αλλά ήταν ένα μεγάλο γκολ, ένα μεγάλο γκολ».

Για την ιστορία, ο Αρτούρο Βιντάλ είναι εκτός επιλογών για τα ματς της Ατλέτικο Παραναένσε, λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, σε ένα μήνα ολοκληρώνεται το συμβόλαιο με την τρέχουσα ομάδα του.