Οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο λόγος που εκνευρίστηκε

Οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ - Ο λόγος που εκνευρίστηκε

Γιώργος Σακελλαρίου 22:15 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 27.11.2023

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται εκνευρισμένος, διότι στην αγγλική ομάδα δεν έχει προσληφθεί προπονητής για τις στατικές φάσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκνευρισμένος με την κατάσταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της «Telegraph», ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου και του Ολυμπιακού είναι έντονα δυσαρεστημένος, διότι δεν έχει προσληφθεί προπονητής ειδικός στις στατικές φάσεις. Κάτι που σημαίνει, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ότι προκαλείται εκ νέου πίεση στον τεχνικό Στιβ Κούπερ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ Ευάγγελος Μαρινάκης είναι όλο και πιο απογοητευμένος με την αποτυχία του συλλόγου να διορίσει έναν ειδικό στις στατικές φάσεις.

Με τον προπονητή Στιβ Κούπερ να βρίσκεται υπό πίεση, ο Μαρινάκης είναι εξοργισμένος για την καθυστέρηση στην πρόσληψη αυτού που πιστεύει ότι είναι μια κρίσιμη θέση, μετά τις μεταγραφικές δαπάνες των 95 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι.

Η Φόρεστ είχε το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στην Premier League την περασμένη σεζόν για γκολ που σημειώθηκαν από στατικές φάσεις, ενώ αυτή τη σεζόν σημείωσε μόλις ένα γκολ από ελέυθερο χτύπημα, την κεφαλιά του Μπόλι στην ήττα με 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Αύγουστο.

Γίνεται κατανοητό ότι ο Μαρινάκης απαιτεί έναν ειδικό προπονητή στημένων φάσεων από το τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά η Φόρεστ δεν έχει καλύψει ακόμη τη θέση παρά τις συζητήσεις με αρκετούς υποψηφίους.

Ο πρώην προπονητής της Τότεναμ, Τζιάνι Βίο, ο οποίος έχει δουλέψει με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους υποψήφιους, αλλά η κίνηση κατέρρευσε.

Ο Φόρεστ μίλησε με άλλον υποψήφιο τις τελευταίες 48 ώρες, αλλά στην παρούσα φάση φαίνεται ότι η θέση θα παραμείνει κενή.

Οι ειδικοί στις στατικές φάσεις γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένοι στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, με τον Νίκολας Γιόβερ της Άρσεναλ, τον Όστιν ΜακΦι της Άστον Βίλα και τον Τζακ Γουίλσον της Μάντσεστερ Σίτι να χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης.

Ο Κούπερ βρίσκεται υπό πίεση μετά την ήττα με 3-2 εντός έδρας από την Μπράιτον το Σάββατο, ενώ ακολουθεί η κομβική αναμέτρηση με την Έβερτον.

Ο Μαρινάκης, ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος, είναι απογοητευμένος με τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις μετά από μια άλλη σημαντική προσπάθεια μεταγραφών το καλοκαίρι.

Η Φόρεστ έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ της για να αποκτήσει τον μέσο Ιμπραήμ Σανγκαρέ, αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών, από την Αϊντχόφεν, ενώ ήρθαν άλλοι 12 νέοι παίκτες.

Υπολογίζονται οι επενδύσεις του Μαρινάκη ότι είναι περισσότερα από 250 εκατομμύρια λίρες, από τότε που επέστρεψε ο σύλλογος στην Premier League, έπειτα από 23 χρόνια απουσίας.

Ο Κούπερ εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη μεγάλου αριθμού οπαδών. Την περασμένη σεζόν φαινόταν κοντά στην απόλυση μετά την ήττα 4-0 από τη Λέστερ, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο και στη συνέχεια κέρδισε επαίνους για την παραμονή του συλλόγου.

Η Φόρεστ είναι αυτή τη στιγμή 14η στον πίνακα, οκτώ βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο μεταξύ, ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία του Νότιγχαμ, αφού μια μειονότητα οπαδών φέρεται να επέδειξε ομοφοβική συμπεριφορά προς τους παίκτες και τους οπαδούς της Μπράιτον το περασμένο Σάββατο.

Πριν τη Ρίο Άβε: Ο Μαρινάκης είχε προτείνει 35 εκατομμύρια σε άλλη πορτογαλική ομάδα - Ποια ήταν, γιατί αρνήθηκε
REST OF THE WORLD

10:53 - 21.11.2023

Πριν τη Ρίο Άβε: Ο Μαρινάκης είχε προτείνει 35 εκατομμύρια σε άλλη πορτογαλική ομάδα - Ποια ήταν, γιατί αρνήθηκε

Πριν την επένδυση στη Ρίο Άβε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προτείνει στην Πορτιμονένσε 35.000.000 ευρώ για το 75% του πλειοψηφικού πακέτου, σύμφωνα με τη «Record».

Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ανέφερε: «Η ομοφοβία, όπως όλες οι άλλες μορφές διακρίσεων, δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία και οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε συμπεριφορές διακρίσεων διαπράττει ποινικό αδίκημα.

Συνεργαζόμαστε ενεργά με την αστυνομία του Nottinghamshire για να εντοπίσουμε τα εμπλεκόμενα άτομα και θα αντιμετωπιστούν κατάλληλα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές μας που ανέφεραν τα περιστατικά. Η Nottingham Forest έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που αγκαλιάζει και γιορτάζει τις διαφορές μας. Θέλουμε όλοι όσοι παρευρίσκονται στο γήπεδό μας να έχουν μια θετική εμπειρία».