Ο Γκόρντον «καθάρισε» για τη Νιούκαστλ, 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκόρντον «καθάρισε» για τη Νιούκαστλ, 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 00:00 - 03.12.2023

Η Νιούκαστλ ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκόρντον για τη 14η αγωνιστική της Premier League.

Η Νιούκαστλ ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 για τη 14η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Έντι Χάου ήταν η μόνη που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, αφού απειλούσε συνεχώς την εστία του Ονάνα. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Νιούκαστλ είχε 14 φάσεις! Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τις «καρακάξες» ήταν με τον Αλμιρόν στο 17' και τρία λεπτά μετά ο Ίσακ απείλησε ξανά την εστία του Καμερουνέζου τερματοφύλακα. 

Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τρίπιερ, ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ και το έστειλε στο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια. Η Νιούκαστλ είχε τον έλεγχο του αγώνα και έντεκα λεπτά (56') μετά την έναρξη του ημιχρόνου βρήκε το γκολ. Οι παίκτες του Χάου συνεργάστηκαν ωραία, ο Ζοέλιντον έδωσε δεξιά στον Τρίπιερ, αυτός έκανε ένα γύρισμα στην περιοχή και ο Άντονι Γκόρντον σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά ο Σαρ απείλησε και πάλι την εστία του Ονάνα, αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Καμερουνέζο. 

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να βγει από την περιοχή της, αφού οι «καρακάξες» τους είχε... κλείσει στο δικό τους τρίτο. Στο 89ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόραραν με τον Μαγκουάιρ, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αφού ο Άγγλος στόπερ ήταν εκτεθειμένος. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ