Νέο σκάνδαλο στην Αγγλία: Παίκτης της Premier League κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από πέντε γυναίκες

Νέο σκάνδαλο στην Αγγλία: Παίκτης της Premier League κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από πέντε γυναίκες

Κώστας Τόπας 12:57 - 01.12.2023

Νέα «βόμβα» στην Αγγλία, καθώς η «Sun» αποκάλυψε ότι παίκτης της Premier League, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από πέντε γυναίκες

Μια γυναίκα ισχυρίζεται, σε δηλώσεις της στη «Sun», ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Απρίλιο του 2021 από έναν νυν παίκτη της Premier League, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το θύμα κατήγγειλε το έγκλημα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, όταν η αστυνομία συνέλαβε το άτομο στο σπίτι του. Λίγο αργότερα, συνελήφθη αφού κατηγορήθηκε για βιασμό, αυτή τη φορά από άλλη γυναίκα.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο εν λόγω παίκτης είχε συνολικά πέντε θύματα, διαπράττοντας εγκλήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης και κακού ελέγχου της συμπεριφοράς.

Παρά τις καταγγελίες που έγιναν στην Premier League, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον σύλλογο του ποδοσφαιριστή, δεν ελήφθησαν μέτρα εναντίον του. Σε μια από τις απαντήσεις που έλαβε το πρώτο θύμα σε ένα email, ένας από τους οργανισμούς δήλωσε ότι «δεν υπήρχαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για παιδιά ή ενήλικες».

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον ύποπτο «για νομικούς λόγους», η «Sun» διαβεβαιώνει ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες.