Τεν Χαχ: «Πετύχαμε γκολ αλλά ήταν οφσάιντ, οπότε θα μπορούσε να ήταν ισοπαλία»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©printscreen

Τεν Χαχ: «Πετύχαμε γκολ αλλά ήταν οφσάιντ, οπότε θα μπορούσε να ήταν ισοπαλία»

Κώστας Τσιακλής 10:30 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 03.12.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία παρά την κακή της εμφάνιση στο ματς με τη Νιούκαστλ.

Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλο τους και πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Άντονι Γκόρντον. Μάλιστα η ομάδα του Έντι Χάου προσπέρασε τη Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του. Παρά την τραγική εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του αντέδρασε στο φινάλε, σκόραρε ένα γκολ που ήταν οφσάιντ και έτσι το ματς θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο. Παράλληλα ο Τεν Χαχ έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαχ: 

«Λοιπόν, είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο. Είπαμε στο ημίχρονο: "Εντάξει, είμαστε ευχαριστημένοι που είναι 0-0, πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι", δεν το κάναμε, αλλά είχαμε μια καλή επιστροφή στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, οπότε αυτή είναι η "μάχη" που πρέπει να δείξουμε. 

Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Νιούκαστλ. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς απόψε. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Γκαρνάτσο, αλλά στη συνέχεια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Νιούκαστλ είχε καλύτερη απόδοση από εμάς. Χάναμε 1-0 αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, στο τέλος του αγώνα επιστρέψαμε και είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Ρεγκιλόν είχε μια καλή ευκαιρία, μετά πετύχαμε ένα γκολ, αλλά ήταν οφσάιντ, οπότε θα μπορούσε να είναι ισοπαλία. Οπότε αντεπιτεθήκαμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε αυτό για όλο το παιχνίδι.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι αμυνθήκαμε αρκετά καλά, αλλά προτιμώ να είμαστε μακριά από την εστία μας και προτιμώ να έχω περισσότερη κατοχή της μπάλας, να παίζουμε στο δικό του μισό τους. Είχαμε στιγμές που μπορούσαμε να κάνουμε καλούς σχηματισμούς, αλλά δεν ήταν αρκετό. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κυρίαρχοι στο παιχνίδι.

Η Άρσεναλ κράτησε τη πρωτοπορία, «πεντάρα» για τη Μπέρνλι, άνετη νίκη για τη Μπρέντφορντ
PREMIER LEAGUE

19:07 - 02.12.2023

Η Άρσεναλ κράτησε τη πρωτοπορία, «πεντάρα» για τη Μπέρνλι, άνετη νίκη για τη Μπρέντφορντ

Η Άρσεναλ με σβηστές μηχανές επικράτησε κόντρα στη Γουλβς με 2-1 και κράτησε τη πρωτοπορία στη Premier League. Την ίδια ώρα η Μπέρνλι και η Μπρέντφορντ πανηγύρισαν σημαντικές νίκες.

Αυτή η εβδομάδα, δεν ήταν προς όφελός μας, αλλά πρέπει να το πάρουμε ως έχει. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Ξέρω ότι είμαστε ανθεκτικοί. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Πριν από αρκετές εβδομάδες, χάσαμε από τη Μάντσεστερ Σίτι και μετά είχαμε ένα καλό σερί στην Premier League, οπότε πρέπει να επιστρέψουμε σε μια καλή πορεία».

Ο Τεν Χαχ πέταξε πάντως και την σπόντα του για το πρόγραμμα αφού είπε: «Όταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τότε έχεις λιγότερες καλές εμφανίσεις»