Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε

Κώστας Τόπας 14:03 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 05.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγόρευσε σε μια σειρά δημοσιογράφων να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του Έρικ τεν Χαχ, ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι την Τετάρτη (06/12, 22:15).

Ο επικεφαλής ρεπόρτερ του Sky Sports, Κάβε Σόλεκχολ, ο επικεφαλής ανταποκριτής της Manchester Evening News, Σάμουελ Λάκχαρστ, ο Ντέιβιντ ΜακΝτόνελ της Mirror και ο Ρομ Ντόουσον του ESPN δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Έρικ Τεν Χαχ το απόγευμα της Τρίτης (05/12)

Η εντολή ήρθε από τον Άντριου Γουόρντ διευθυντή επικοινωνίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος είναι ότι οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δημοσίευσαν ρεπορτάζ που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, δεν είχαν ενημερώσει νωρίτερα τον ίδιο τον σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος: «Ανέλαβε δράση εναντίον αρκετών ειδησεογραφικών οργανισμών όχι επειδή δημοσίευσαν ιστορίες που δεν μας αρέσουν, αλλά επειδή το έκαναν χωρίς να επικοινωνήσουν πρώτα μαζί μας για να μας δώσουν την ευκαιρία να σχολιάσουμε, να αμφισβητήσουμε ή να αναλύσουμε τα συμφραζόμενα». «Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια σημαντική αρχή που πρέπει να υπερασπιστούμε και ελπίζουμε ότι μπορεί να οδηγήσει σε επαναφορά του τρόπου με τον οποίο συνεργαζόμαστε».

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η απαγόρευση αφορά μόνο τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (05/12) ή και για τις επόμενες, μέχρι νεοτέρας. Ο Έρικ Τεν Χαχ θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα στον Τύπο, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι (06/12, 22:15) για την 15η αγωνιστική της Premier League.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!