Επική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ - Αγχωτική νίκη για την Τσέλσι των δέκα παικτών επί της Μπράιτον

Επική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ - Αγχωτική νίκη για την Τσέλσι των δέκα παικτών επί της Μπράιτον

Δημήτρης Χούπης 18:11 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 03.12.2023

Η Λίβερπουλ έκανε μια επική ανατροπή μέσα σε ένα λεπτό και επικράτησε με 4-3 της Φούλαμ, την ίδια ώρα η Τσέλσι των δέκα παικτών επικράτησε της Μπράιτον με 3-2.

Η Λίβερπουλ έκανε μια επική ανατροπή στη ματσάρα του Anfield, επικρατώντας της Φούλαμ με 4-3 για τη 14η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ, σκοράροντας τέσσερα γκολ. Η αρχή έγινε στο 20' με τον Αλεξάντερ - Άρνολντ ο οποίος με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά η Φούλαμ βρήκε απάντησε με τον πρώην «κόκκινο», Χάρι Γουίλσον, ο οποίος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 1-1.

Στο 38ο λεπτό η Λίβερπουλ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ. Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ με μία... βολίδα έκανε το 2-1, αλλά η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρήκε και πάλι την ισοφάριση. Στο 45+3' ο Τετέ εξ επαφής έκανε το 2-2. Τρία λεπτά μετά μάλιστα η Φούλαμ βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Ριμ, αλλά ο Αμερικανός ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβασε την πίεση, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Νούνιες είχε μάλιστα δύο ευκαιρίες να πετύχει το τρίτο γκολ των «κόκκινων», αλλά στην πρώτη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη δεύτερη το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. 

Η Λίβερπουλ μπορεί να είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου «πάγωσε το Anfield στο 80ο λεπτό χάρη στο γκολ του Ριντ. Παρόλα αυτά οι «κόκκινοι» έβγαλαν αντίδραση και μέσα σε ένα λεπτό γύρισαν το παιχνίδι. Ο Έντο στο 88' έκανε το 3-3 και ο Άρνολντ στο 89' έκανε την ανατροπή. 

Αγχωτική νίκη της Τσέλσι των δέκα παικτών επί της Μπράιτον 

Η Τσέλσι αν και έπαιζε με δέκα παίκτες επικράτησε της Μπράιτον με 3-2 για τη 14η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος η Τσέλσι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Έντσο Φερνάντες στο 17' άνοιξε το σκορ για τους «μπλε» και τέσσερα λεπτά μετά ο Κάλγουιλ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Ωστόσο η Μπράιτον μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μπουονανότε στο 43'. Δύο λεπτά μετά η Τσέλσι έμεινε με δέκα, λόγω της αποβολής του Γκάλαχερ

Στο δεύτερο μέρος οι «μπλε» απλοποίησαν λίγο την κατάσταση χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έντσο Φερνάντες για το 3-1. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι στο 90+2' μείωσε και πάλι με τον Ζοάο Πέδρο, αλλά αυτό δεν έφτανε για να γλιτώσει την ήττα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ