Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Μαγκουάιρ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League!

Χάρι Μαγκουάιρ

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Μαγκουάιρ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League!

Ιάσονας Τσίλης 20:27 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 06.12.2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βγήκε παίκτης του μήνα στην Premier League για τον Νοέμβριο, με τον Άγγλο στόπερ να έχει κομβικό ρόλο στις νίκες που πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το καλοκαίρι βρισκόταν ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ. Μερικούς μήνες αργότερα, ο Χάρι Μαγκουάιρ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για το Νοέμβριο στην Premier League!

Ο Άγγλος αμυντικός, ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο, με τον Έρικ Τεν Χαχ να μην τον εμπιστεύεται στο βασικό σχήμα.

Έπειτα από τον τραυματισμό του Ραφαέλ Βαράν, ο Μαγκουάιρ πήρε την ευκαιρία του ξανά και σιγά - σιγά βελτίωσε πολύ την απόδοση του, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, που η Γιουνάιτεντ μέτρησε τρεις συνεχόμενες νίκες στην Premier League.

Κατάφερε να κατακτήσει το βραβείου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για τον Νοέμβριο, αφήνοντας πίσω του τους Τζερεμί Ντοκού, Άντονι Γκόρντον, Τόμας Καμίνσκι, Ραχίμ Στέρλινγκ και Μάρκους Ταβερνιέ.

Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεχθεί πολύ σκληρή κριτική από όταν πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους διαβόλους», το καλοκαίρι του 2019, με την ταμπέλα του, τότε πιο ακριβού αμυντικού στην ιστορία.

Τον περασμένο μήνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Φούλαμ, με το ίδιο σκορ επί της Λούτον, ενώ νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Ήταν παράλληλα, η μοναδική ομάδα στην Premier League που δεν δέχθηκε γκολ, κάτι που το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Χάρι Μαγκουάιρ.

Βιονικός Μπρούνο Φερνάντες: Αναδείχθηκε ως ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023
PREMIER LEAGUE

15:15 - 06.12.2023

Βιονικός Μπρούνο Φερνάντες: Αναδείχθηκε ως ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ευρώπη με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής το 2023, μεταξύ συλλόγου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Άγγλος διεθνής, ήταν εξαιρετικός και στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ, στην ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ. ήταν άψογος στις τοποθετήσεις και στα μαρκαρίσματα του, σε ένα παιχνίδι που το σκορ κολακεύει τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν χάσει με βαρύ σκορ, με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι «καρακάξες».