Πυρά Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Εδιωξε τον Κριστιάνο για να φέρει επιθετικό που δεν έχει γκολ στην Premier League»

Κριστιάνο Ρονάλντο & Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Πυρά Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Εδιωξε τον Κριστιάνο για να φέρει επιθετικό που δεν έχει γκολ στην Premier League»

Κώστας Τόπας 12:37 - 10.12.2023

Πυρά εναντίον του Έρικ Τεν Χαχ εξαπέλυσε ο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Ολλανδό τεχνικό, χρεώνοντας του γι' ακόμη μία φορά την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πιρς Μόργκαν, ο οποίος πριν από ένα χρόνο είχε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάστασή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαχ, αντέδρασε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ήττα των «κόκκινων διαβόλων» από τη Μπόρνμουθ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», με τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας να κάνει τον θόρυβο:

«Ο Έρικ Τεν Χαχ απομάκρυνε τον καλύτερο επιθετικό στην ιστορία (Κριστιάνο Ρονάλντο) και τον αντικατέστησε με αυτό το αγόρι (Ράσμους Χόιλουντ), που έχει 0 γκολ σε 12 αγώνες στην Premier League», ήταν το σχόλιο του.

Ο Χόιλουντ υπέγραψε για περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ από την Αταλάντα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αγοράς, και μπήκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου για να αντικαταστήσει τον Μαρσιάλ. Ο νεαρός Δανός φορ δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League η ιστορία είναι διαφορετική, καθώς εκεί είναι ο πρώτος σκόρερ, με πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος αντέδρασε με χιούμορ και στο βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα, που έλαβε ο Τεν Χαχ για τις τρεις νίκες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να δεχτεί γκολ, τον Νοέμβριο.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!