Η Μπόρνμουθ διέσυρε τη Γιουνάιτεντ στο Old Trafford - Ισοπαλία ανάμεσα σε Γουλβς και Νότιγχαμ

Η Μπόρνμουθ διέσυρε τη Γιουνάιτεντ στο Old Trafford - Ισοπαλία ανάμεσα σε Γουλβς και Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 18:59 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 09.12.2023

Η Μπόρνμουθ ταπείνωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford της οποίας επικράτησε με 3-0, την ίδια ώρα που Γουλβς και Νότιγχαμ ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε «βαριά» ήττα από την Μπόρνμουθ με 0-3 στο Old Trafford για τη 16η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι διάβολοι» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τόσο ευκαιρίες όσο και την κατοχή. Παρόλα αυτά τα «κεράσια» είχαν τις μεγαλύτερες φάσεις και το γκολ. Στο πέμπτο μόλις λεπτό ο Σολάνκε «πάγωσε» το Old Trafford, αφού με σουτ από τη μικρή περιοχή «νίκησε» τον Ονάνα για το 0-1. 

Στο 24' ο Ταβερνίερ σκόραρε και δεύτερο γκολ για την Μπόρνμουθ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ενώ ο Σολάνκε στο 40' έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Ονάνα

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ανέβασε... στροφές αλλά και πάλι η Μπόρνμουθ ήταν εκείνη που βρήκε το γκολ. Ο Μπίλινγκ στο 65' μετά από σέντρα του Ταβερνίερ, έκανε με κεφαλιά το 2-0. Τρία λεπτά νωρίτερα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν ευκαιρία με τον Μπρούνο Φερνάντες,. 

Τα «κεράσια» όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 74' ο Σένεσι σκόραρε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του μετά από νέα ασίστ το Ταβερνίερ. 

Γουλβς - Νότιγχαμ Φόρεστ 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Molineux ανάμεσα στη Γουλβς και τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Τόφολο, ωστόσο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Κούνια ισοφάρισε για την ομάδα Γκάρι Ο' Νιλ. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες είχαν τις καλές ευκαιρίες για να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά σε καμία από αυτές δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η μεγαλύτερη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για τη Φόρεστ με τον Ελάνγκα, ο οποίος έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ