Μαγκουάιρ για το βραβείο του παίκτη του μήνα: «Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την υποστήριξη των οπαδών - Η αγάπη τους δεν περνάει απαρατήρητη»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

© PrtScr

Μαγκουάιρ για το βραβείο του παίκτη του μήνα: «Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την υποστήριξη των οπαδών - Η αγάπη τους δεν περνάει απαρατήρητη»

Κώστας Τσιακλής 13:44 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 08.12.2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Premier League και ευχαρίστησε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνουν.

Και επίσημα παίκτης του μήνα Νοεμβρίου στην Premier League είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ. Η σχετική είδηση διέρρευσε τις προηγούμενες μέρες και επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (08/12) με την απονομή του βραβείου στον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα στατιστικά που τον οδήγησαν στη διάκριση

Σίγουρα αρκετοί είναι έκπληκτοι με την είδηση ότι ο Μαγκουάιρ είναι ο ποδοσφαιριστής του μήνα. Η Premier League δημοσίευσε βίντεο και στατιστικά του Άγγλου το μήνα Νοέμβριο και δίνει ουσιαστικά μια εξήγηση για τη ψήφο του κόσμου. Ο Μαγκουάιρ λοιπόν αγωνίστηκε σε όλα τα λεπτά το συγκεκριμένο μήνα και βοήθησε στα μέγιστα ώστε η ομάδα του να επικρατήσει και να μην δεχθεί γκολ κόντρα σε Φούλαμ, Λούτον και Έβερτον.

Επιπλέον ο Μαγκουάιρ ήταν πρώτος στη λίστα των μπλοκ (6) και δεύτερος στις κερδισμένες εναέριες μονομαχίες. Κάπως έτσι ο 30χρονος έγινε ο τρίτος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναδεικνύεται παίκτης του μήνα. Οι άλλοι δύο ήταν φυσικά οι Ρίο Φέρντιναντ και Νεμάνια Βίντιτς. Επιπλέον ο Μαγκουάιρ είναι ο 15ος αμυντικός συνολικά που το καταφέρνει και πρώτος μετά τον Ζόελ Μάτιπ της Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο του 2022.

Η δήλωση του: 

Ο Μαγκουάιρ ανέβασε ποστ στο Instagram και δήλωσε πως δεν θα τα κατάφερνε χωρίς τους συμπαίκτες, το επιτελείο και τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιπλέον τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την υποστήριξη που του δείχνουν. «Δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και εσάς τους οπαδούς. Η αγάπη και η υποστήριξή σας δεν περνάει απαρατήρητη, το εκτιμώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι προηγούμενοι νικητές: 

Αύγουστος: Τζέιμς Μάντισον (Τότεναμ)
Σεπτέμβριος: Χιούνγκ Μιν Σον (Τότεναμ)
Οκτώβριος: Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ)