Σε κατάσταση «σοκ» ο Τεν Χαχ: Εμεινε μόνος του να κοιτάει το κενό μετά την βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)

Σε κατάσταση «σοκ» ο Τεν Χαχ: Εμεινε μόνος του να κοιτάει το κενό μετά την βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)

Κώστας Τόπας 08:33 - 10.12.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπόρνμουθ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε «βαριά» ήττα από την Μπόρνμουθ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν για τα «κεράσια».

Από την άλλη ήταν ένα άθλιο απόγευμα για τον υπό πίεση Έρικ Τεν Χαχ, του οποίου το μέλλον κρέμεται από μια κλωστή, παρά το γεγονός ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα, κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή, για το μήνα Νοέμβριο.

Και αφού ο διαιτητής Πίτερ Μπανκς σφύριξε το τέλος του αγώνα με την Μπόρνμουθ, ο Ολλανδός προπονητής δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την βαριά ήττα που γνώρισε η ομάδα του στο «Ολντ Τράφορντ». Στην πραγματικότητα, ο Τεν Χαχ έμεινε να κοιτάει τον αγωνιστικό χώρο και να στέκεται στην ίδια θέση για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα καθώς οι οπαδοί κατευθύνονταν προς την έξοδο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Τεν Χαχ παραδέχτηκε ότι ήταν απογοητευμένος με την απόδοση μετά από ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης. «Είμαι ενοχλημένος και απογοητευμένος», είπε. «Περιμένω κάτι διαφορετικό. Ήλπιζα πριν από το παιχνίδι να βασιστώ στην απόδοση και στο αποτέλεσμα της Τσέλσι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε αντάλλαγμα στο παιχνίδι, αλλά η κίνηση στο κουτί δεν ήταν εκεί.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!