«Θα απολυθείς αύριο»: Η καζούρα των οπαδών της Μπόρνμουθ προς τον Τεν Χαχ

Έρικ Τεν Χαχ

i

©printscreen

«Θα απολυθείς αύριο»: Η καζούρα των οπαδών της Μπόρνμουθ προς τον Τεν Χαχ

Δημήτρης Χούπης 21:54 - 09.12.2023

Η Μπόρνμουθ θριάμβευσε στο Old Trafford, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, κάτι που έκανε τους οπαδούς των «κερασιών» να πικάρουν τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασύρθηκε από την Μπόρνμουθ, γνωρίζοντας με 0-3 στο Old Trafford για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τα γκολ για τα «κεράσια» τα έβαλαν ο Σολάνκε, ο Μπίλινγκ και ο Σένεσι

Η εικόνα της ομάδας τους σε συνδυασμό με το 3-0 έκανε τους οπαδούς της Μπόρνμουθ να πικάρουν τους αντίστοιχους των «κόκκινων διαβόλων». Συγκεκριμένα μετά το τρίτο τέρμα άρχισαν να φωνάζουν «θέλουμε τέσσερα, θέλουμε τέσσερα». Το τέταρτο γκολ μάλιστα ήρθε αλλά ακυρώθηκε. 

Ωστόσο αντικείμενο χλευασμού έγινε και ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ για τον οποίο φώναζαν, «θα απολυθείς αύριο». 

Μετά το τέλος του αγώνα όπως είναι λογικό οι οπαδοί της ομάδας του Μάντσεστερ γιούχαραν τους παίκτες, αλλά όχι τον Ολλανδό προπονητή. Κι αυτό γιατί θεωρούν πως το πρόβλημα είναι περισσότερο οι ποδοσφαιριστές παρά ο προπονητής

Η Λίβερπουλ «χτυπάει» στο τέλος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League
PREMIER LEAGUE

17:53 - 09.12.2023

Η Λίβερπουλ «χτυπάει» στο τέλος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League

Η ομάδα του Γιούργεν Κλοπ επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Χάρβεϊ Έλιοτ στο 90'. Ένα ακόμα... «buzzer beater» για τους «ρεντς», οι οποίοι έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ μετά το 90' στην ιστορία της Premier League, πολλά εκ των οποίων, επί ηγεσίας του Γερμανού τεχνικού.

Ο ίδιος ο Τεν Χαχ στις δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού σχολίασε πως η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα η Μπόρνμουθ να τους «σκοτώσει». «Πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου σε κάθε παιχνίδι, να ξεκινάς με συγκέντρωση. Όταν ο αγώνας ξεκίνησε όπως εμείς σήμερα, θα "σκοτωθείς"», ήταν τα λόγια του στην αρχή. 

«Παίρνω την ευθύνη για σήμερα. Είμαστε όλοι ασυνεπής. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι, εξαγριωμένοι. Όλοι είμαστε, αλλά εμείς θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο και πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Δεν πρέπει να έχουμε τόση μεγάλη διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι», είπε στη συνέχεια.