Η Λίβερπουλ «χτυπάει» στο τέλος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League

Λίβερπουλ

i

© Glomex

Η Λίβερπουλ «χτυπάει» στο τέλος περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League

Ιάσονας Τσίλης 17:53 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 09.12.2023

Η ομάδα του Γιούργεν Κλοπ επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Χάρβεϊ Έλιοτ στο 90'. Ένα ακόμα... «buzzer beater» για τους «ρεντς», οι οποίοι έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ μετά το 90' στην ιστορία της Premier League, πολλά εκ των οποίων, επί ηγεσίας του Γερμανού τεχνικού.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε μια ακόμα με νίκη με ανατροπή, επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ».

Οι «ρεντς» πραγματοποίησαν ίσως το χειρότερο φετινό τους ημίχρονο, όντας ανήμποροι να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, με τον Άλισον να τους σώζει μάλιστα σε μια περίπτωση.

Στο δεύτερο μέρος, παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αντέδρασαν και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν με τον Σαλάχ στο 76' και να γυρίσουν το παιχνίδι στο 91', με τον Χάρβεϊ Έλιοτ. Πλέον, έχουν πάρει 18 βαθμούς, σε περιπτώσεις στις οποίες έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ, επίδοση που τους κατατάσσει στην κορυφή της εν λόγω λίστας.

Το πιο εντυπωσιακό επίτευγμα της Λίβερπουλ ωστόσο, είναι το γεγονός ότι έχει πετύχει 43 γκολ στις καθυστερήσεις των αγώνων, στην ιστορία της Premier League, κάτι που επίσης συνιστά ρεκόρ, με τη δεύτερη Άρσεναλ να έχει 32.

Αξισημείωτο, ότι 17 από τα 43 τέρματα έχουν επιτευχθεί επί ηγεσίας Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να είναι ο... βασιλιάς των ανατροπών.