Τρομερό τατουάζ του Τσιμίκα με στιγμή - ορόσημο για τη Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τσιμίκας

i

©glomex

Τρομερό τατουάζ του Τσιμίκα με στιγμή - ορόσημο για τη Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:52 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 07.12.2023

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε τατουάζ τη σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του στη Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας αρπάζει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται φέτος με τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον και βρίσκεται συνήθως στην αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ. 

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του στους «κόκκινους» όμως ήρθε τον Μάιο του 2022 στον τελικό του FA Cup. Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να μένουν για ακόμα μια φορά στην ισοπαλία με σκορ 0-0. Το γεγονός αυτό οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση και στη συνέχεια στη διαδικασία των πέναλτι. 

Το γκολ της σεζόν στην Ισπανία έχει πρωταγωνιστή (και) τον Παπασταθόπουλο (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:02 - 07.12.2023

Το γκολ της σεζόν στην Ισπανία έχει πρωταγωνιστή (και) τον Παπασταθόπουλο (vid)

Ο Ισραήλ Κάνο Σάντσες επέτρεψε στην Βιγιανοβένσε να πιστέψει στο όνειρο της πρόκρισης κόντρα στη Μπέτις, με το απίθανο γκολ που πέτυχε να περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου.

Εκεί με τη συμπλήρωση των δέκα εκτελέσεων, οι δύο ομάδες ήταν εκ νέου ισόπαλες και έτσι ο τίτλος θα κρινόταν ουσιαστικά στον «ξαφνικό θάνατο». Χακίμ Ζίγιετς και Ντιόγκο Ζότα ευστόχησαν όμως ο Μέισον Μάουντ νικήθηκε από τον Άλισον και έτσι η Λίβερπουλ είχε μια μοναδική ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο. Ο κλήρος έπεσε στον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος δεν λάθεψε και έτσι οι «κόκκινοι» κατέκτησαν το 8ο FA Cup της ιστορίας τους και το πρώτο μετά από 16 χρόνια.

Ο Τσιμίκας προφανώς και θα θυμάται πάντα τη στιγμή αυτή όμως ήθελε να την έχει για πάντα χαραγμένη πάνω του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Έλληνας μπακ την «χτύπησε» σε τατουάζ. Ο τίτλος αυτού είναι «Ο Τσιμίκας φέρνει πίσω τον τίτλο». Ο tattoo artist ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο από το τατουάζ και μάλιστα σε αυτό φαίνεται και η στιγμή όπου ο Τσιμίκας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.