Τρομάζει η αλλαγή του Φερνάντο Τόρες: Ο κάποτε «δαντελένιος» επιθετικός της Λίβερπουλ έχει γίνει κορυφαίος bodybuilder (vid)

Η αλλαγή του Φερνάντο Τόρες

i

© PrtScr

Τρομάζει η αλλαγή του Φερνάντο Τόρες: Ο κάποτε «δαντελένιος» επιθετικός της Λίβερπουλ έχει γίνει κορυφαίος bodybuilder (vid)

Πάνος Κορομηλάς 12:31 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 08.12.2023

Ο Φερνάντο Τόρες, άλλοτε κορυφαίος επιθετικός της Λίβερπουλ έχει αφήσει πίσω του το ποδόσφαιρο και τον έχει «κερδίσει» το γυμναστήριο, με την αλλαγή στο σώμα του να είναι εντυπωσιακή.

Πριν κάποια χρόνια, ο Φερνάντο Τόρες «τρομοκρατούσε» τις αντίπαλες άμυνες, όντας ένας από τους κορυφαίους σέντερ φορ στον κόσμο. Πλέον, στα 39 του χρόνια μπορεί να έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, δεν εγκαταλείπει όμως τον αθλητισμό. Παραμένει προπονητής στα τμήματα υποδομών της Ατλέτικο Μαδρίτης και στον ελεύθερο χρόνο του, αφιερώνει πολλές ώρες στο γυμναστήριο. 

Ο Ισπανός επιθετικός ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική, με τη μεγάλη αλλαγή στο σωματότυπο του να είναι φανερή. Όπως φαίνεται, χάρη στις ατελείωτες προπονήσεις έχει αυξήσει τη μυϊκή του μάζα και θυμίζει ελάχιστα τον «αέρινο» αθλητή που διέπρεπε στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Την εκγύμνασή του έχει αναλάβει ο Μάουρο Φιάλιο, γνωστός προπονητής και influencer της Ισπανίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του bodybuilding. Προχώρησε μάλιστα και σε μια δημοσίευση στο Instagram, στη διάρκεια της κοινής προπόνησης τους.

Ο Φερνάντο Τόρες ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2019, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Ευρέως γνωστός έγινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την καλύτερη περίοδο της καριέρας του την πέρασε στη Λίβερπουλ με την οποία σημείωσε 81 γκολ σε 142 εμφανίσεις. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Τσέλσι έναντι 58 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπήρξε μέλος της εθνικής Ισπανίας στις τρεις κατακτήσεις τίτλων από το 2008 έως το 2012.

Οι ποδοσφαιρικές στιγμές δόξας πάντως φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, με τον ίδιο να «ιδρώνει» τη φανέλα στα γυμναστήρια και την αλλαγή στο σώμα του να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.