Το «Ολντ Τράφορντ» έχει μετατραπεί από κάστρο σε... ξέφραγο αμπέλι
i

©PrtScr

Το «Ολντ Τράφορντ» έχει μετατραπεί από κάστρο σε... ξέφραγο αμπέλι

Ιάσονας Τσίλης 23:00 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 09.12.2023

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, υπέστη μια ακόμη εντός έδρας ήττα, διασύρθηκε 3-0 από τη Μπόρνμουθ και δημιούργησε ένα... τρομακτικό στατιστικό, που δείχνει πόσο έχει κατρακυλήσει τα τελευταία 10 χρόνια μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ» και υπέστη την 7η φετινή της ήττα και 4η στο γήπεδο της.

Παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και ενδέχεται να πέσει ακόμα παρακάτω, αν η Νιούκαστλ δεν ηττηθεί την Κυριακή (10/12) από την Τότεναμ.

Αυτή ήταν η 35η εντός έδρας ήττα των «κόκκινων διαβόλων» από το 2013, όταν αποχώρησε δηλαδή από το σύλλογο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένα νούμερο αρκετά μεγάλο, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς, ότι στα 21 χρόνια που κάθισε στον πάγκο ο Σερ Άλεξ, η Γιουνάιτεντ είχε χάσει 34 φορές στο «Ολντ Τράφορντ». 

«Θα απολυθείς αύριο»: Η καζούρα των οπαδών της Μπόρνμουθ προς τον Τεν Χαχ
PREMIER LEAGUE

21:54 - 09.12.2023

«Θα απολυθείς αύριο»: Η καζούρα των οπαδών της Μπόρνμουθ προς τον Τεν Χαχ

Η Μπόρνμουθ θριάμβευσε στο Old Trafford, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, κάτι που έκανε τους οπαδούς των «κερασιών» να πικάρουν τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ.

Κατάφερε δηλαδή, σε κάτι λιγότερο από το μισό χρονικό διάστημα, να ξεπεράσει τις εντός έδρας ήττες, που είχε η ομάδα με τον πιο θρυλικό προπονητή στην ιστορία της.