Τεν Χαχ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Είμαστε ασυνεπείς»

Έρικ Τεν Χαχ

i

©PrtScr

Τεν Χαχ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Είμαστε ασυνεπείς»

Κώστας Τσιακλής 08:58 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 10.12.2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, δήλωσε ανέλαβε την ευθύνη για την απογοητευτική εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Μπόρνμουθ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και υπόκυψαν στην ανωτερότητα της αντιπάλου τους, χάνοντας τελικά με 0-3. Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πιάσει προσωρινά στην 4η θέση τη συμπολίτισσα Σίτι.

Ο Έρικ Τεν Χαχ, που έδειχνε χαμένος με το σφύριγμα της λήξης, παραχώρησε δηλώσεις και ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Παράλληλα δήλωσε πως καταλαβαίνει την απογοήτευση που υπάρχει στους οπαδούς, λέγοντας επίσης πως η ομάδα του είναι ασυνεπής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεν Χαχ: 

«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για το παιχνίδι και γι' αυτό πρέπει να αναλάβω την ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Ναι, φυσικά, είναι απογοητευτικό. Όλοι οι παίκτες, όλοι είναι απογοητευμένοι, φυσικά. Και εγώ επίσης. Είμαστε μαζί και όλοι μαζί, είμαστε απογοητευμένοι. Δεν πρέπει να συμβεί. Και, ναι, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μαζί.

Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που ξεκινήσαμε. Ενοχλημένος, σίγουρα. Περίμενα κάτι διαφορετικό. Ήλπιζα πριν από το παιχνίδι ότι θα μπορούσαμε να βασιστούμε στην απόδοση και το αποτέλεσμα με την Τσέλσι, οπότε είναι πολύ απογοητευτικό. Είμαστε πραγματικά ασυνεπείς. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε κάθε παιχνίδι και κάθε τρίτη μέρα.

Ως ομάδα, πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο σκληροί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι από την αρχή. Σε αυτό το πρωτάθλημα, αν δεν παίζεις στα υψηλότερα επίπεδα, σκοτώνεσαι. Πρέπει να ξεκινήσεις σωστά και 100 τοις εκατό συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί ο αντίπαλος να είναι πιο πρόθυμος από εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, οι αντίπαλοι θα επωφεληθούν από αυτό. Δεν μπορείς να σβήσεις και αυτό έγινε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, πρέπει να είμαστε συνεπείς.

«Έχει κερδίσει προπονητής το βραβείο του μήνα και την ίδια βδομάδα να έχει απολυθεί;»: Το σχόλιο του Λίνεκερ για τον Τεν Χαχ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ
PREMIER LEAGUE

23:36 - 09.12.2023

«Έχει κερδίσει προπονητής το βραβείο του μήνα και την ίδια βδομάδα να έχει απολυθεί;»: Το σχόλιο του Λίνεκερ για τον Τεν Χαχ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ

Ο Γκάρι Λίνεκερ μετά τον διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ έκανε ένα... καυστικό σχόλιο για τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ.

Κατανοώ την απογοήτευση των οπαδών. Επίσης είμαστε γιατί πρέπει να πάμε καλύτερα. Πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι και όχι με τόσο μεγάλη διαφορά στα επίπεδα».

Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!