Χάνει το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Μπρούνο Φερνάντες

Μπρούνο Φερνάντες

i

©glomex

Χάνει το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Μπρούνο Φερνάντες

Κώστας Τσιακλής 10:16 - 10.12.2023

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, έφτασε τις πέντε κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την ερχόμενη αγωνιστική.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ», λίγες μέρες μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με την Τσέλσι (2-1). Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αυτή τη φορά ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκε με 0-3 από τα ανώτερα «κεράσια».

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League και τέταρτη συνολικά εντός έδρας, γεγονός που καταγράφει αρνητικό ρεκόρ στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή. Παράλληλα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην 4η θέση (έστω και προσωρινά) τη συμπολίτισσα Σίτι.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Έρικ Τεν Χαχ αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου (12/12) και Λίβερπουλ (17/12) για το Champions League και την Premier League αντίστοιχα. Στο ντέρμπι με τους «κόκκινους» ο Ολλανδός τεχνικός έχει να διαχειριστεί μια μεγάλη απουσία, αφού από αυτό θα λείψει ο αρχηγός, Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δέχθηκε κάρτα για διαμαρτυρία στο 84' και έφτασε συνολικά τις πέντε κίτρινες στην Premier League. Ο κανονισμός προνοεί ότι όποιος παίκτης φτάσει στο συγκεκριμένο αριθμό θα πρέπει να απουσιάσει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Φερνάντες είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα επίσης στα ματς με Τότεναμ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι.

Σε κατάσταση «σοκ» ο Τεν Χαχ: Εμεινε μόνος του να κοιτάει το κενό μετά την βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)
PREMIER LEAGUE

08:33 - 10.12.2023

Σε κατάσταση «σοκ» ο Τεν Χαχ: Εμεινε μόνος του να κοιτάει το κενό μετά την βαριά ήττα από την Μπόρνμουθ (vid)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα του γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπόρνμουθ.

Τη φετινή σεζόν ο Φερνάντες μετράει πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας. Ο Πορτογάλος μετράει επίσης και ένα χαμένο πέναλτι στη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι την Τετάρτη (06/10). Ο 29χρονος θα είναι ξανά διαθέσιμος στην Premier League στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ (23/12).

Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!