Γκουαρδιόλα: «Ελπίζουμε ότι ο Χάαλαντ θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©printscreen

Γκουαρδιόλα: «Ελπίζουμε ότι ο Χάαλαντ θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Δημήτρης Χούπης 21:53 - 10.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα καθησύχασε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σχολίασε πως υπάρχει αισιοδοξία για την παρουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρδιόλα υπάρχει αισιοδοξία πως ο Χάαλαντ θα είναι διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Νορβηγός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι των «πολιτών» με τη Λούτον, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι.

Μία απουσία η οποία φάνηκε στον αγώνα με τη λονδρέζικη ομάδα, καθώς οι «πολίτες» επικράτησαν με δυσκολία της Λούτον. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού. 

Συγκεκριμένα σχολίασε πως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο διεθνής φορ θα βρεθεί στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ αν δεν δώσει το παρόν σε αυτό, τότε ενδέχεται να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (12/12- 22/12). 

«Δεν είναι κάταγμα, απλά μία πίεση στο οστό. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, αν όχι ελπίζουμε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Την επόμενη ημέρα του αγώνα με την Άστον Βίλα δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά, το Σάββατο μίλησα μαζί του και μου είπε "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να περπατήσω, δεν πονώ"», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League μετά τις νίκες της Άστον Βίλα κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ και την άνοδο της Λίβερπουλ στην κορυφή
PREMIER LEAGUE

12:10 - 10.12.2023

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League μετά τις νίκες της Άστον Βίλα κόντρα σε Σίτι και Άρσεναλ και την άνοδο της Λίβερπουλ στην κορυφή

Η Άστον Βίλα νίκησε τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ ανέβηκε στην κορυφή όμως ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League σύμφωνα με τις στοιχηματικές;

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντοκού είπε: «Είναι μυϊκός τραυματισμός, δεν είναι μεγάλο ζήτημα όπως του Κέβιν (σ.σ. Ντε Μπρόινε) αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε για την έκρηξή του και να είμαστε προσεκτικοί. Ίσως σε μία με δύο εβδομάδες να είναι έτοιμος και πάλι».