Φήμες για Λοπετέγι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την Ισπανική «relevo»

Γιούλιεν Λοπετέγι

i

© Getty Images

Φήμες για Λοπετέγι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με την Ισπανική «relevo»

Γιάννης Λιβανός • 15:13 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 13.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της με τον Τεν Χάχ στον πάγκο της και φέρεται να ερίζει για την αλλαγή προπονητή, με τον Γιούλεν Λοπετέγι να βρίσκεται στο στόχαστρο, σύμφωνα πάντα με Ισπανούς δημοσιογράφους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν μόλις χθες (12/12) από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μετά και τη νέα τους ήττα από την Μπάγερν Μονάχου.  Η κατηφόρα για την Αγγλική ομάδα δείχνει να μην έχει τελειωμό κι αυτό γιατί και στην Premier League ηττήθηκαν με «κάτω τα χέρια» με 3-0 από την Μπόρνμουθ και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους, στο Old Trafford.

Η δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εύλογη και δημιουργεί σενάρια.. αλλαγών. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι «στέλνουν» τον Λοπετέγι στους «κόκκινους διαβόλους». Το γεγονός πως η Αγγλική ομάδα έγραψε χθες (12/12) μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της μένοντας οριστικά εκτός, όχι μονάχα του Champions League, αλλά όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Κάπως έτσι ο Ερικ Τεν Χάχ «βλέπει» να έχουν «συγκεντρωθεί σύννεφα» γύρω από το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ και τις σειρήνες για αντικαταστάτη να έχουν αρχίσει ήδη να ηχούν. Πρώτο όνομα, σύμφωνα με την «relevo», ο Γιούλεν Λοπετέγι, με τον Ισπανό κόουτς να εξακολουθεί να είναι ελεύθερος. 

Τελευταίος σύλλογος που προπόνησε ο Λοπετέγι ήταν η Γούλβς, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Έκτοτε έχοντας απορρίψει αρκετές προτάσεις από τη Σαουηδική Αραβία, ο Λοπετέγι κυκλοφορεί ελεύθερος περιμένοντας κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Άγγλοι τον έχουν συνδέσει και με τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.