Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στην Λέγκια για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με την Άστον Βίλα
i

©printscreen

Βαριά «καμπάνα» από την UEFA στην Λέγκια για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ματς με την Άστον Βίλα

Τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα για το Europa Conference League έφεραν ηχηρή «απάντηση» από την UEFA.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Λέγκια Βαρσοβίας που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου, για την 5η αγωνιστική του Europa Conference League, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. 

Θυμίζουμε πως από τα επεισόδια που προκλήθηκαν τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί, ενώ έγιναν 39 συλλήψεις. Τα επεισόδια ξέσπασαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, σε ένα πάρκινγκ κοντά στο στάδιο «Villa Park», όπου οι οπαδοί της πολωνικής ομάδας συγκεντρώθηκαν υπό παρακολούθηση από την αστυνομία και εκτόξευσαν φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών. 

Ωστόσο την Πέμπτη (14/12) η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστή την απόφασή της για τα συγκεκριμένα συμβάντα. Συγκεκριμένα, απαγορεύει στην Λέγκια να έχει την υποστήριξη των οπαδών της στα πέντε επόμενα παιχνίδια που θα δώσει στο πλαίσιο κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Ενώ επίσης η διοίκηση του συλλόγου θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 100.000 ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της το βράδυ της Πέμπτης (30/11) στο Μπέρμιγχαμ. 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!