ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ένα απίθανο ταξίδι φτάνει στο τέλος!»

ΠΑΟΚ

i

©intime

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ένα απίθανο ταξίδι φτάνει στο τέλος!»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να προστατέψει την Τούμπα και την ομάδα στο παιχνίδι με την Ελσίνκι.

Το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση ενόψει του αποψινού (14/12, 19.45) αγώνα με την Ελσίνκι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα απίθανο ταξίδι στους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24 φτάνει στο τέλος του, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας και να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο του την πρωτιά του ομίλου.

 Η ποδοσφαιρική Ευρώπη τη φετινή σεζόν δεν έχει αποθεώσει μόνο την ομάδα για τα αγωνιστικά επιτεύγματά της. Έχει αποθεώσει και τον κόσμο του Δικεφάλου, για την απίθανη ατμόσφαιρα της Τούμπας και τις εκδρομές του σε όλη την Ευρώπη. 

Αυτά τα μαγικά βράδια που ζήσαμε μέχρι σήμερα στο Conference League, θέλουμε όλοι να συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε και στα νοκ άουτ. Είναι λοιπόν χρέος μας να προστατέψουμε το σπίτι μας και να διασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων μας στις μεγάλες βραδιές που θα έρθουν την άνοιξη.

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Η ψυχή και η φωνή μας αρκούν! Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:45. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά! 

Σας περιμένουμε…»