Ίβιτς: «Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Βλάνταν Ίβιτς

i

© Intime

Ίβιτς: «Αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:23 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 14.12.2023

Ο Βλάνταν Ίβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Σερβία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ τον χαρακτήρισε και ως τον «καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα».

Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ, δύο φορές πρωταθλητής και νικητής του Super Cup με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα. 

Και με τη φόρα που έχει πάρει στη Ρωσία ο Σέρβος τεχνικός δείχνει να έχει φτιάξει μια Κράσνονταρ για να του προσθέσει τίτλο ή τίτλους στη συλλογή του μέσα από ένα πρωτάθλημα εξαιρετικά ανταγωνιστικό, με τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας να έχουν ορθάνοιχτο το πορτοφόλι τους για μεταγραφές.

Ο Ίβιτς παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην Σερβία και δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην εκπληκτική χρονιά που κάνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και ως τον «καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ο Ζίβκοβιτς είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζει πραγματικά καλά και κάνει σίγουρα την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Για την παρουσία του στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε: «Ζούσα στην Ελλάδα από το 2005 και εκεί ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Άρχισα ως προπονητής της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια πήγα στην πρώτη ομάδα. Έφυγα από το σύλλογο για κάποιους προσωπικούς λόγους».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!