Λουτσέσκου: «Ο στόχος επιτεύχθηκε με φανταστικό τρόπο - Με την Ελσίνκι είναι θέμα υπερηφάνειας»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© PrtScr

Λουτσέσκου: «Ο στόχος επιτεύχθηκε με φανταστικό τρόπο - Με την Ελσίνκι είναι θέμα υπερηφάνειας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:37 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 13.12.2023

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ΠΑΟΚ - Ελσίνκι.

Στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Conference League, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα την Ελσίνκι (13/12, 19:45), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς καθώς έχουν κριθεί όλα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη και τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Άιντραχτ.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα στο ματς της Τούμπας, ο Ρουμάνος τεχνικός κλήθηκε να 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το αν υπάρχει κίνητρο στο παιχνίδι με την Ελσίνκι:

«Ο αθλητικός στόχος μας έχει επιτευχθεί και μάλιστα με φανταστικό τρόπο, κερδίζοντας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από αυτή την άποψη είμαστε άψογοι. Είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας και τους καθενός ότι πρέπει να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, που δημιουργούν τη σωστή νοοτροπία. Είναι θέμα περηφάνιας και καθιστούν το ματς σημαντικό. Έχει να κάνει και με την απόλαυση που προσφέρουν τα παιχνίδια και μια νίκη».

Για τα κεκλεισμένων των θυρών στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ:

«Δεν είχαμε χρόνο από χθες για να συζητήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίσταση, να είμαστε έτοιμοι στο 100% σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε εστιασμένοι στο αυριανό παιχνίδι κι έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο, αλλά είναι σ@@@α. Δεν έχει κάποια λογική. Όταν εμείς κάναμε κάτι, βρισκόμασταν αντιμέτωποι με την τιμωρία. Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος, που κερδίσαμε στο γήπεδο. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε εμάς από ότι σε άλλες εομάδες.

Πάντα ο ΠΑΟΚ την πληρώνει. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει κόντρα σε εμάς χωρίς κόσμο, αλλά τελικά έπαιξε μπροστά στους οπαδούς του. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, είναι σίγουρα απόφαση που είναι κατά εμάς, κοιτάω τη δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο. Το γεγονός ότι θα έχουμε τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο, ειδικότερα όταν δεν θα έχουμε τους φιλάθλους που μπορούν να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα για εμάς. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αυτό το μέτρο θα προσφέρει κάποια λύση. Υπάρχουν αρμόδιοι που θα ασχοληθούν με αυτά».

Για τις χειμερινές μεταγραφές και το Copa Africa:

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τότε. Θα παίζουμε ανά τρεις ημέρες. Η συγκέντρωσή μας είναι εστιασμένη στο παρόν. Έχουμε ένα παιχνίδι αύριο που είναι σημαντικό για τον εγωισμό, την περηφάνια και το ranking της ομάδας. Έχουμε συζητήσει με την ομάδα για το τι χρειαζόμαστε. Θα δούμε τι θα γίνει με το Copa Africa. Πρωταρχικός στόχος είναι να περάσει αυτό το διάστημα και να κερδίσουμε τα εναπομείναντα ματς».